home ECONOMIE O viață sănătoasă începe prin mai multă mișcare

O viață sănătoasă începe prin mai multă mișcare

Share

Adoptarea unui stil de viață sănătos reprezintă o provocare pentru cei mai mulți. Unii încep să se preocupe mai mult față de sănătate atunci când trupul dă semne de oboseală, când apar problemele care influențează desfășurarea sarcinilor de peste zi, când starea de bine pălește.

Acum e un moment potrivit pentru a realiza o schimbare vizavi de stilul de viață, iar o astfel de schimbare este susținută și de specialiștii ArtSportTotal.ro. Este vorba despre un magazin online care iese în întâmpinarea publicului larg cu soluții variate pentru un stil de viață sănătos care are la bază mișcarea. Cei interesați regăsesc pe site accesorii, echipamente și articole sportive dintre cele mai variate, precum și soluții pentru cei care au planuri mai mari, precum organizarea unor terenuri de antrenament sau a altor astfel de spații speciale.

Exercitarea activității fizice zi de zi, la diferite nivele de intensitate, este mai mult decât un moft pentru cei care doresc să aibă corp atletic, reprezintă o necesitate. Mișcarea este unul dintre factorii care țin la distanță problemele de sănătate, efectele benefice ale unui astfel de obicei resimțindu-se încă de la primele antrenamente.

Mișcarea și rolul ei pentru o viață sănătoasă

Prea puțini sunt conștienți de impactul pe care mișcarea îl are asupra fizicului și a psihicului totodată. Indiferent de vârstă, aceasta trebuie să reprezinte o preocupare. În funcție de condiția de sănătate a fiecăruia, există posibilitatea de a efectua activități și exerciții sportive variate, la început după cât permite starea de sănătate. Nu pot în acest caz nu mai este un pretext valabil. Atât antrenamentele efectuate cu greutatea propriului corp, cât și cele realizate utilizând accesorii sportive și aparatură de specialitate vor avea un impact pozitiv asupra sănătății. În funcție de intensitatea lor, și rezultatele fizice vor fi mai rapid vizibile.

Pe www.artsporttotal.ro se regăsesc echipamentele necesare pentru ca oricine să poată pune bun început planului său de adopta un stil de viață sănătos. Bineînțeles, mișcarea este doar unul dintre factorii ce se va îmbina armonios cu ceilalți (alimentația corectă, odihna corespunzătoare, hidratare optimă), reflectându-se într-o stare generală tot mai mult îmbunătățită.

Efectele pe termen lung sunt productivitatea crescută, îmbunătățirea atenției și a memoriei, dar și o viață mai fericită, o viziune mai pozitivă asupra acesteia, o gândire mai sănătoasă.

La momentul actual recomandările sunt de a efectua cel puțin 60 de minute de activitate fizică în cazul copiilor și a adolescenților. Pentru adulți, pe cât de mult posibil este de preferat să evide sedentarismul, cauza multiplelor probleme de sănătate ale societății actuale. Aceștia trebuie să efectueze deja peste 150 de minute într-o săptămână de exerciții fizice pentru a resimți beneficiile lor asupra sănătății.

Cei care găsesc mereu scuza că nu au timpul necesar pentru a frecventa o sală de sport sau fitness trebuie să știe că echipamentele și apartura disponibilă pe artsporttotal.ro poate fi folosită cu încredere și în spațiile rezidențiale, deci oricând, în confortul propriei locuințe. Nu a fost poate niciodată mai ușor pentru cei care au dorință să pună temelie unei noi vieți, mai sănătoase, deci mai benefice.

Citeşte şi
Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, s-a ales cu prima plângere penală

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză Ministerul Sănătăţii şi pe Sorina Pintea că au cheltuit 700.000

Gabriela Firea? I-a descoperit bărbată-su-n colon o sârmă

Florentin Pandele, soţul lu' Gabriela Firea, a vorbit despre cele trei operaţii suferite de nevastă-sa-n

Margareta a minţit săptămânile trecute? Regele Mihai se simte mai bine

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a ameliorat, în pofida celor afirmate de mai multe

Regele Mihai I al României, stare de sănătate agravată

Regele Mihai I de România ar avea probleme de sănătate grave, după ce starea sa

Regele Mihai se află sub atenta supraveghere a medicilor

Regele Mihai se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor. Sirul urmează tratamentul obişnuit din

Cinism PSD. Cum se câştigă alegerile cu hepatita C cronică

Există o cantitate uriaşă de cinism PSD, vădit în campania electorală care a trecut. Din

ANALIZĂ Guvernul Ponta, cabinetul frânei noastre naţionale

Avem acum orice posibilitate de a vedea la putere un Executiv corupt, un caz exemplar

Revista presei. Mircea Sandu + DNA = LØVE

~doua judecatoare de la ICCJ, suspectate de coruptie~Hidroelectrica, forta majora, a lasat Alro fara curent~noul

Cine pazeste banii din sanatate?

In calitate de director medical la Spitalul Municipal Oradea, actualul ministru a "omis" sa treaca

Revista presei. SOV cercetat in cazurile FNI, BID, BRS

După 11 ani de la scandaloasa prăbuşire a FNI, procurorii Secţiei de Urmărire Penală din

Share