home ECONOMIE O viață sănătoasă începe prin mai multă mișcare

O viață sănătoasă începe prin mai multă mișcare

Share

Adoptarea unui stil de viață sănătos reprezintă o provocare pentru cei mai mulți. Unii încep să se preocupe mai mult față de sănătate atunci când trupul dă semne de oboseală, când apar problemele care influențează desfășurarea sarcinilor de peste zi, când starea de bine pălește.

Acum e un moment potrivit pentru a realiza o schimbare vizavi de stilul de viață, iar o astfel de schimbare este susținută și de specialiștii ArtSportTotal.ro. Este vorba despre un magazin online care iese în întâmpinarea publicului larg cu soluții variate pentru un stil de viață sănătos care are la bază mișcarea. Cei interesați regăsesc pe site accesorii, echipamente și articole sportive dintre cele mai variate, precum și soluții pentru cei care au planuri mai mari, precum organizarea unor terenuri de antrenament sau a altor astfel de spații speciale.

Exercitarea activității fizice zi de zi, la diferite nivele de intensitate, este mai mult decât un moft pentru cei care doresc să aibă corp atletic, reprezintă o necesitate. Mișcarea este unul dintre factorii care țin la distanță problemele de sănătate, efectele benefice ale unui astfel de obicei resimțindu-se încă de la primele antrenamente.

Mișcarea și rolul ei pentru o viață sănătoasă

Prea puțini sunt conștienți de impactul pe care mișcarea îl are asupra fizicului și a psihicului totodată. Indiferent de vârstă, aceasta trebuie să reprezinte o preocupare. În funcție de condiția de sănătate a fiecăruia, există posibilitatea de a efectua activități și exerciții sportive variate, la început după cât permite starea de sănătate. Nu pot în acest caz nu mai este un pretext valabil. Atât antrenamentele efectuate cu greutatea propriului corp, cât și cele realizate utilizând accesorii sportive și aparatură de specialitate vor avea un impact pozitiv asupra sănătății. În funcție de intensitatea lor, și rezultatele fizice vor fi mai rapid vizibile.

Pe www.artsporttotal.ro se regăsesc echipamentele necesare pentru ca oricine să poată pune bun început planului său de adopta un stil de viață sănătos. Bineînțeles, mișcarea este doar unul dintre factorii ce se va îmbina armonios cu ceilalți (alimentația corectă, odihna corespunzătoare, hidratare optimă), reflectându-se într-o stare generală tot mai mult îmbunătățită.

Efectele pe termen lung sunt productivitatea crescută, îmbunătățirea atenției și a memoriei, dar și o viață mai fericită, o viziune mai pozitivă asupra acesteia, o gândire mai sănătoasă.

La momentul actual recomandările sunt de a efectua cel puțin 60 de minute de activitate fizică în cazul copiilor și a adolescenților. Pentru adulți, pe cât de mult posibil este de preferat să evide sedentarismul, cauza multiplelor probleme de sănătate ale societății actuale. Aceștia trebuie să efectueze deja peste 150 de minute într-o săptămână de exerciții fizice pentru a resimți beneficiile lor asupra sănătății.

Cei care găsesc mereu scuza că nu au timpul necesar pentru a frecventa o sală de sport sau fitness trebuie să știe că echipamentele și apartura disponibilă pe artsporttotal.ro poate fi folosită cu încredere și în spațiile rezidențiale, deci oricând, în confortul propriei locuințe. Nu a fost poate niciodată mai ușor pentru cei care au dorință să pună temelie unei noi vieți, mai sănătoase, deci mai benefice.

Citeşte şi
Viitoarea lege a fondurilor de investiţii alternative va fi un nou început, un restart pentru
Vicepreședintele ASF pentru sectorul Instrumente și Investiții Financiare - Gabriel Grădinescu, a declarat
Încetinirea creşterii economice şi a producţiei industriale este normală, în perioada actuală, consideră Leonardo Badea,
Sistemele hidraulice sunt utilizate într-o varietate de aplicații. Spre deosebire de motoarele electrice, acestea nu
Jurnalistul Moise Guran a publicat o lista cu opt bombe financiare care vor exploda in
Eugen Rădulescu, directorul Direcției Stabilitate financiară din BNR, a povestit, la seminarul ”Şcoala de vară
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează,
Despre acest domeniu se estimează că este unul cu salarii dintre cele mai convenabile. Bineînțeles
Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză Ministerul Sănătăţii şi pe Sorina Pintea că au cheltuit 700.000
Florentin Pandele, soţul lu' Gabriela Firea, a vorbit despre cele trei operaţii suferite de nevastă-sa-n
Share