home CORUPTIE, POLITICA Ilan Laufer şi Alexandru Coita şi-au făcut partid, măi, tată!

Ilan Laufer şi Alexandru Coita şi-au făcut partid, măi, tată!

Share

Fostii consilieri onorifici ai Vioricai Dancila de pe vremea cand era premier, Ilan Laufer si Alexandru Coita, anunta ca lanseaza un proiect politic nou, menit sa ”reaprinda flacara sperantei in Romania”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ilan Laufer si Alexandru Coita au postat, aproape simultan, pe Facebook, un mesaj similar in care anunta lansarea unui proiect politic noi, fiecare dintre ei facand referire si la celalalt.

”Azi, de Ziua Nationala, vreau sa transmit un mesaj tuturor romanilor care cred in viitorul acestei tari binecuvantate, care sunt dezamagiti si satui de lozinci, de ipocrizie, de adevaruri trunchiate, de lipsa unei viziuni si de promovarea unor interese meschine.

Este un mesaj pe care multi dintre voi il asteapta de luni bune. Astazi a venit momentul! Am decis sa fondez o noua miscare politica care se adreseaza tuturor oamenilor onesti, patrioti si lucizi care vor sa ofere un viitor mai bun acestei tari.

Energia tineretii, impreuna cu experienta celor trecuti prin multe lupte, dar care nu au incetat sa creada in Romania, pot reda acestei tari locul pe care il merita.

Este un proiect care se adreseaza tuturor, oameni noi si vechi, indiferent de apartenenta politica, cat timp ni se alatura cu inima curata si cu dorinta de a face bine”, a scris Alexandru Coita pe Facebook

Share