Nicuşor Dan mai desfiinţează o companie municipală înfiinţată de firea

Share

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că Primăria Generală a obținut decizia instanței, pentru desființarea Asociației Centrul Municipal pentru Dialog Social București, un fals ONG înființat de Administrația Firea.

“Încă un pas făcut pentru reducerea risipei în primărie. La sfârșitul lunii decembrie, am anunțat începerea demersurilor administrației locale, pentru desființarea Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București, iar acum s-a obținut decizia judecătorească de dizolvare.

Acest ONG, înființat în 2018, de fosta administrație a Capitalei, nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici – aproape 4 milioane de lei pe an – fără nici un beneficiu real pentru cetățeni.

Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe mașini, chirii și salarii, care nu avea nici măcar scuza că prestează un serviciu public autentic și care a acumulat și jumătate de milion de lei datorii.

Mulțumesc consilierei generale Roxana Cantea (USR), numită în Adunarea Generală a acestui ONG special pentru a derula demersurile juridice necesare desființării și care a rezolvat această problemă”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Share