home EUROVISION, EVENIMENT Nico: Mi-as dori sa reprezint la Eurovision si alta tara!

Nico: Mi-as dori sa reprezint la Eurovision si alta tara!

Share

Interviu cu Nico si Vlad Mirita, in Formula AS, pe 3 mai. Reporterul intreaba: “De ce era asa de important pentru tine sa pleci la Eurovision?”.

Nico: “Pentru ca vreau o cariera internationala, iar Eurovisionul e o posibila trambulina. Asta a fost miza mea. Sigur ca, din acest cuplu, cel mai vizibil e Vlad, pentru ca el are 75% din piesa, insa nici eu nu cred c-o sa trec neobservata”.

Romania, trambulina

A, deci trambulina! Am priceput. Facem legatura cu interviul dat de Nico pe EscVibes, pe 27 aprilie, cand Infanta declara ca Eurovision Belgrad este “o etapa atinsa, dar nu incheiata in cariera mea. Este posibil ca in viitorul nu prea indepartat sa revin in acest concurs. Depinde foarte mult si de rezultatul pe care-l vom obtine la Belgrad”.

Dar cum, in ce fel? Nico este intrebata: “Ai reprezenta in viitor alta tara la Eurovision, daca ai avea ocazia?” si raspunde implacabil: “Mi-as dori sa reprezint si o alta tara, totul este sa fii solicitat pentru asta. Dar cu siguranta, daca voi avea ocazia, o voi face”.

“Sunt mandra ca reprezint Romania!”

Revenim la interviul din Formula AS. Reporterul intreaba: “Aveti incredere in prezenta voastra la Belgrad, pe 24 mai?”.

Vlad da un raspuns “de linie” si de bun simt. Nico, nu, Nico defileaza: “Le multumesc tuturor celor care ne-au votat si au fost alaturi de noi. Sunt mandra ca reprezint Romania, intr-o competitie internationala. Simt ca pot face fata unui astfel de concurs. Pentru ca stiu si pot sa fac muzica. Buna! Si sunt si foarte bucuroasa! (rade si bate din palme) Dupa anuntarea rezultatului, am primit aproape 200 de sms-uri, toate de felicitare. Si nenumarate telefoane. Cum sa nu-ti creasca inima?!”

Reporterul intreaba: Melodia (n.n.: Prapastia, cea care aduce cu “La Magia del Corazon a lui David Bustamante – foto) are calitate internationala? Vlad, raspuns de bun simt, cumintel, Nico: “Veneau (n.n.: in Grecia) prezentatoarele show-urilor in culise si ne aratau cum li s-a facut pielea de gaina pe maini, dupa ce ne-au ascultat. Ba, chiar ni s-a spus pe post, in direct, ca avem sanse mai mari decat Grecia sa castigam. Mi s-a parut ca asta a fost o declaratie foarte onoranta pentru noi”.

Reporter: Cum s-a ajuns la cuplul Nico & Vlad? Vlad spune: “Si cu ‘Pe-o margine de lume’ am avut de trecut peste un hop. La inceput, am gandit-o pentru a merge la Festivalul de la Mamaia (n.n.: aha!), dar acolo n-am trecut nici de preselectie (n.n.: deci n-am batut eu campii). Aici insa, la Eurovision, iata ca am castigat. Asadar, necunoscute sunt caile… juriilor”.
Intr-adevar, necunoscute.

“Mergem sa castigam!”

“Nico şi Vlad Miriţă cred că vor învinge la Eurovision, deşi sunt cotaţi cu şanse de 33 – 1 pe site-urile de pariuri”, titreaza Evenimentul Zilei pe 10 mai.

Cei doi declara: “Vom avea o prestaţie foarte bună la Eurovision. Mergem acolo să câştigăm. Piesa noastră a prins mult mai bine în străinătate decât aici”.

Acesta este defapt embrionul a ceea ce se pregatesc sa spuna cei doi si cei din jurul lor, cand se intorc de la Belgrad (isi imagineaza ei) cu o clasare onorabila: “In tara nu am fost intelesi, dar strainatatea a recunoscut valoarea”.

Ca sa nu ramanem nelamuriti, EvZ atrage atentia insa ca, “potrivit site-ului de pariuri paddypower.com, România este cotată cu şanse de 33-1 la câştigarea concursului, ocupând locul 14 în clasamentul general al celor 43 de ţări aflate anul acesta în competiţie”.

Ar fi bine. Dupa adresa, site-ul acesta este din tara lui Dustin The Turkey, dar si din cea a lui Johnny Logan. Ce sa mai zicem…

Nebunia este ca Vlad Mirita scapa urmatoarea declaratie: “Peste tot în turneul de promovare (Grecia, Ucraina, Marea Britanie, Belgia, Moldova) am spus că vom lua locul întâi”.

Nico pluseaza: “Într-adevăr, sunt piese bune, dar nu sunt voci extraordinare”. Hai, nu zau?

Share