home POLITICA Clip electoral cu manele la Panciu

Clip electoral cu manele la Panciu

Share

Acestia sunt pancenii, pe care ii indragesc, pentru ca sunt vranceni de-ai mei. Sunt niste oameni sinceri, simpli, lipsiti de complexe. Asculta muzica populara cu pasiune, joaca fotbal, fac politica si zambesc in permanenta. Ei, dar mai ales primarul lor. Care vrea sa fie reales.

Uitati-va bine la omul acesta, Ion Petre, primarul PSDist al orasului Panciu. Nu, nu stiu nimic despre el, aflu acum de-abia, uitandu-ma la fata lui si dand cautare pe un browser de Internet dupa numele sau. Dar cand vrei sa cunosti un om in primul rand trebuie sa te uiti la expresia ochilor si a mainilor sale. Despre clip nu mai spun nimic, trebuie vazut. Cautarea continua, pentru ca astfel de perle nu se rateaza. Daca le prinzi, le dai, si se pare ca nu sunt singur.

Calin Blaga din Sibiu, probabil de la statia Antena 1 din acest oras sau prieten cu cei de acolo, ca de aceea are primul dintre linkuri la acest post de televiziune, s-a decis sa surprinda, pe blogul sau, Mazemania, zadarnicia omeneasca, si a reusit.

Despre hatisul afacerilor din acest mic oras, aparent uitat de lume, in realitate foarte racordat la mafia parapolitica vranceana, puteti citi, de exemplu, aici.

Share