Nici Paul McCartney nu a scapat de ascultarea telefonului

Share

Fosta soţie a lui Paul McCartney, fotomodelul Heather Mills, a afirmat ieri în emisiunea Newsnight difuzată pe BBC2 că ar fi fost sunată în anul 2001 de un jurnalist de la Daily Mirror, care i-a reprodus la telefon fragmente dintr-un mesaj audio pe care fostul Beatles tocmai i-l trimisese pe mobil, cu câteva ore înainte.

The Guardian

Stupefiată, Mills i-a reproşat jurnalistului că i-a accesat ilegal căsuţa vocală şi l-a ameninţat că-l va da în judecată dacă va folosi informaţiile aflate.

Jurnalistul a promis că nu o va face, iar povestea s-a încheiat în coadă de peşte, până ce izbucnirea scandalului News of the World a determinat-o pe Heather să o readucă la lumină. Heather Mills a precizat că, în mod sigur, jurnalistul respectiv nu era Piers Morgan, aşa cum s-a speculat.

De altfel, Morgan, actualmente angajat al postului CNN, a negat categoric orice amestec în această afacere, acuzând-o în schimb pe Heather Mills că i-ar fi interceptat ilegal telefoanele fostului ei soţ, gest care a reprezentat unul dintre motivele divorţului dintre cei doi.

sursa: Reporter Virtual

Share