home MASS MEDIA Nedelcu: Veniturile Money Channel au scăzut

Nedelcu: Veniturile Money Channel au scăzut

Share

Dragoş Nedelcu a declarat că blocajele financiare de la The Money Channel “ţin strict de performanţa financiară a postului”, precizând că speră că până joi se va semna contractul prin care el şi Sorin Freciu vor prelua managementul televiziunii de business.

InPolitics

Managementul The Money Channel, televiziunea de business din cadrul trustului Realitatea Media, ar fi trebuit să fie preluat la 1 iunie 2011 de compania Media Advertising & Sales, administrată de Dragoş Nedelcu şi Sorin Freciu, după ce postul TV a ieşit din contractul de management cu Asesoft, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX în 6 mai 2011.

La momentul respectiv, Sorin Freciu a declarat:

“Există această înţelegere ca noi să administrăm The Money Channel, fără a exista un acord privind proprietatea”

Totuşi, până în acest moment, procesul de preluare a managementului televiziunii The Money Channel de către compania Media Advertising & Sales nu a fost definitivat, iar Reporter Virtual a scris că angajaţii televiziunii ameninţă cu greva, reclamând că nu şi-au primit salariile pentru luna iunie.

Dragoş Nedelcu a declarat miercuri că în aceeaşi zi a avut loc o ultimă discuţie pentru preluarea managementului The Money Channel de către Media Advertising & Sales – la care este asociat alături de Sorin Freciu, iar contractul ar urma să fie semnat până joi după-amiază… tot pe Mediafax

Share