home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Nadia Ciurlin (B1 TV) a fost diagnosticată cu coronavirus

Nadia Ciurlin (B1 TV) a fost diagnosticată cu coronavirus

Share

Nadia Ciurlin, ultima victimă de la B1 TV, televiziunea unde coronavirusul face ravagii şi schimbă permanent grila de programe.

Jurnalista Nadia Ciurlin a fost diagnosticată cu COVID-19, conform buletinului de analize, pe data de 30 octombrie a.c., dar DSP Ilfov a contactat-o abia pe data de 3 noiembrie, pentru a-i cere să intre în carantină.

Într-o postare pe Facebook, Nadia Ciurlin a spus că a durat cinci zile ca să primească rezultatul testului. Jurnalista s-a autoizolat de teama de a nu îmbolnăvi alţi oameni, cu toate că nu primise încă rezultatul testului pentru depistarea coronavirus.

Dacă la început nu se simţea foarte bine, acum au început să-i dispară simptomele specifice Covid-19 şi a anunţat că aşteaptă ca Poliţia să o verifice la domiciliul declarat pentru carantinare.

“Am fost diagnosticata și eu cu Covid 19. Conform buletinului de analize, testul meu e pozitiv de pe 30 octombrie, dar DSP Ilfov m-a sunat abia azi, 3 noiembrie, să mă bage in carantina.

5 zile le-a luat sa dea un telefon prin care sa comunice un rezultat pozitiv. In timpul asta eu puteam îmbolnăvi zeci de oameni, daca nu mă autoizolam din proprie inițiativă. Acum aștept să mă verifice cu poliția, când deja încep sa nu mai fiu contagioasa.

Altfel, acum mă simt bine, dar am trecut prin iad. Feriti-va cât puteți de virusul asta, e cat se poate de real și de devastator!”, a scris Nadia Ciurlin, pe pagina sa de social media.

Share