home EVENIMENT, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Moise Guran spune probabil pa-pa politicii şi revine la Europa FM

Moise Guran spune probabil pa-pa politicii şi revine la Europa FM

Share

După o evadare în politică, ce s-a dovedit până la urmă o autoieşire în decor, Moise Guran se întoarce la dragostea dintâi, la acelaşi radio: Europa FM.

Postul Europa FM a anunţat că Moise Guran va avea nou emisiune, după nouă luni de la anunţul că părăseşte presa, pentru a se dedica politicii. De data aceasta, Guran va modera o emisiune de discuţii şi muzică rock.

Moise Guran va realiza programul de joi seara, de la ora 21. „Rock&Talk” este numele emisiunii, „o emisiune cum nu găsiţi la alte posturi de radio”, a anunţat astăzi, în emisiunea “Deşteptarea”, jurnalistul Vlad Petreanu.

“Se cheamă Rock and talk şi este fie un rock editorializat, fie un editorial susţinut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulţi fani, dependenţă şi controversă, pentru că aşa face şi realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează, are această tendinţă de a crea fani, duşmani, controversă şi dependenţă”, a explicat Petreanu.

Moise Guran a anunţat la începutul anului că părăseşte presa, pentru a activa politic în USR. Însă, după scurt timp, Guran a anunţat conducerea USR-PLUS că nu îşi mai doreşte să coordoneze campaniile electorale ale Alianţei USR PLUS, invocând motive personale.

Share