home EVENIMENT, POLITICA VIDEO Clotilde Armand, agresată în faţa unui magazin. “Îţi dau o stângă, panaramă!”

VIDEO Clotilde Armand, agresată în faţa unui magazin. “Îţi dau o stângă, panaramă!”

Share

Clotilde Armand este încărcată electoral de propaganda PSD. După coţopinele Lovin, Bahmuţeanu şi Cerva, acum Armand a fost atacată verbal de un bodyguard de la Mega Image.

Clotilde Armand a fost agresată, în faţa uni magazin Mega Image din Bucureşti, de către un agent de pază. Acesta i-a strigat „Panaramă” şi l-a ameninţat pe un membru al echipei USR că „îţi dau o stângă!”. Armand promite că va reveni zilnic în faţa magazinului.

„Am fost astăzi cu colegii prin sector şi ne-am oprit să împărţim flyere, la intersecţia 1 Mai cu strada Ion Mincu. În această intersecţie există şi un magazin Mega Iimage. Toate bune şi frumoase, până când agentul de pază al magazinului a început să fie agresiv verbal cu mine, strigând: ‘Panaramă!’.

Apoi a insistat să plecăm de acolo pentru că aşa vrea el. Evident că n-am părăsit locul, pentru că nu eram pe moşia lui. Noi eram pe domeniul public. Între timp, a sunat la Jandarmerie şi, de faţă cu jandarmii, i-a spus unui coleg: ‘Îţi dau o stângă!’.

Ameninţări şi prostie multă. Comportament mizerabil. Bon. Acum, din toată această nefericită întâmplare aş vrea să îi transmit stimabilului agent (care nu purta masca de protecţie până la sosirea jandarmilor) că voi fi în fiecare zi în faţa acelui magazin şi voi vorbi cu cetăţenii. E dreptul meu şi nu mă las intimidată de prostia agresivă”, a promis Clotilde Armand.

Clotilde Armand se confruntă deja cu o foarte agresivă campanie din partea PSD. Primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a acuzat-o că este agent străin şi ca SRI ar trebui să aibă grijă de ea. El a ridiculizat-o de mai multe ori pentru că nu este româncă.

Recent, PSD le-a trimis pe activistele Oana Lovin şi Codruţa Cerva să scandeze înjurături şi obscenităţi, la un miting organizat de USR, în Sectorul 1.

Share