home MASS MEDIA Mîrşanu, redactor-şef la viitorul portal de business Intact (Subiectiv)

Mîrşanu, redactor-şef la viitorul portal de business Intact (Subiectiv)

Share

Trustul Intact va lansa, prin divizia Intact Interactive, un portal de business. Redactor-şef va fi Adrian Mîrşanu, fostul şef peste redacţia Business Standard, cotidian închis în decembrie 2009. Nu se ştie încă numele site-ului celor de la Intact, care se va lansa în a doua jumătate a anului, însă e menit să întărească zona de publishing economic a trustului (alături de Financiarul şi Săptămîna Financiară).

foto: Renne

De altfel, e interesant că va intra la concurenţă, cel mai probabil, cu money.ro (Realitatea-Caţavencu) şi cu incont.ro (ProTV), dar şi cu wall-street.ro (InternetCorp) şi DailyBusiness.ro (AdEvolution), adică se aglomerează nişa de publicaţii online de business.

Dacă mai punem la socoteală şi celelate site-uri din acest domeniu, respectiv ale publicaţiilor cu ediţie print (ZF, Business Magazin, Săptămîna Financiară, Capital, Financiarul), dar şi pe cele independente, precum recent lansatul econtext.ro al lui Bogdan Asaftei (ex-Business Standard), viitorul arată interesant.

Altfel, Adrian Mîrşanu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de business, fost redactor-şef adjunct la Ziarul Financiar şi redactor-şef al Business Standard de la conceperea şi lansarea ziarului (mai 2007) şi pînă în iulie-august 2009.

sursa

Share