Mihai Rădulescu este pe lista pentru şefia Televiziunii Române

Share

După ce Ludovic Orban a respins numele lui Radu Tudor, se vehiculează numele lui Mihai Rădulescu, un jurnalist integru şi decent din TVR.

Pe lista PNL pentru TVR mai sunt cel puţin trei variante: Mădălina Dobrovolschi, Monica Ghiurco şi un nume-surpriză, Mihai Rădulescu, conform Adevărul.

Dobrovolschi e fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis şi are parte de susţinerea Cotroceniului. Monica Ghiurco ar fi preferată de Ludovic Orban, dar unii liberali susţin că aceasta nu a făcut opoziţie în perioada în care PSD domina scena politică, adică 2016-2019.

Liberalii au mai vrut-o pe Ghiurco la TVR, în aprilie 2016, dar social-democraţii au împiedicat numirea acesteia şi au reuşit să o impună pe Irina Radu.

Nu în ultimul rând, prezentatorul Mihai Rădulescu e văzut ca o alternativă, fiind considerat o persoană fără partizanate politice, dar şi cu un CV în care se regăsesc studii în străinătate, precum şi la unele instituţii din domeniul militar (Colegiul NATO şi Colegiul Naţional de Apărare).

Share