home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Mihai Gâdea: Ne mutăm, n-avem ce să facem

Mihai Gâdea: Ne mutăm, n-avem ce să facem

Share

Mihai Gâdea, directorul general Antena 3, a anunţat chiar acum că a început demersurile pentru mutarea Antena 3 din sediul actual, aflat în str. Gârlei.

Gâdea a explicat că a luat decizia (el, cu maximă seriozitate, s-a gândit profund, mult, mult de tot, apoi a luat decizia) că televiziunile se vor muta “în alt sediu, pentru a-i proteja pe jurnalişti şi pentru că nu putem să ne blocăm aşa într-un sediu“.

Repetăm afirmaţia noastră de săptămâna trecută: de mult timp, Intact, ştiind că se apropie momentul în care, volens-nolens, va trebui pusă în aplicare o sentinţă judecătorească, a închiriat deja un sediu în Wilbrook Platinum Business Center (WPBC) şi el este de mult timp pregătit, cablat, etc..

Facem toate demersurile de mutare şi vom vedea cum vom reuşi tehnic aşa ceva. Cred că singura variantă, la felul în care evoluează lucrurile, este să ne mutăm, ceea ce nu înseamnă că nu facem toate demersurile juridice necesare“,

, a mai dezvăluit Mihai Gâdea. Este propagandă deşănţată şi nimic mai mult. Am mai scris şi asta: există în Bucureşti zeci de studiouri la cheie care pot fi închiriate.

Nu trebuie decât să cuplezi la satelit, şi gata. Radu Moraru a explicat că o asemenea mutare costă maximum 200.000 de euro. E un mizilic la banii puşcăriaşului Voiculescu, nu?

Ca să nu mai vorbim că mai exista şi soluţia cortului. Realitatea TV, dată afară din sediu de Ghiţă, a emis din cort, pe un frig crâncen, până şi-a închiriat şi amenajat sediul din WPBC.

Totul a fost propagandă ieftină pentru creşterea rating-ului. Dacă puneau şi de o revoltă mică, de control, în stradă, era şi mai bine, dacă nu s-a putut, mergem în WPBC.

Citeşte şi
Cei care au organizat online protestele contra PSD au anunţat că îşi mută acţiunea la
Jurnalistul sportiv Radu Naum (GSP TV) ar putea veni la postul B1 TV.
Mihai Stegerean va pleca la televiziunea RCS/RDS, 10TV.
Parcă pentru a se scuza pentru prostia făcută, Gâdea a revenit pe Facebook, explicându-şi gestul
Având în vedere conflictul declanşat între mai multe instituţii de media, precum şi încălcărea de
În atenţia doamnei Laura Corina Georgescu, Preşedlnte al Consiliului National al Audiovizualului Vă sesizăm cu
La noi nici urnele nu sunt transparente, la ei da. Premierul
Nu ă nici o fascinație. Luni, uneori ani am ignorat cu dispreț trustul Intact, ştiind
"Vă-ntrebaţi ce-i cu pisicul şi porcul? Vă reamintesc foarte pe scurt: Traian Băsescu a spus:
Eurovision Romania trebuie sa devina un concurs previzibil, cu reguli multianuale, stabilite clar, la vedere,
Share