home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Mihai Gâdea este mai nou şi operator la Antena 3

Mihai Gâdea este mai nou şi operator la Antena 3

Share

După ce a experimentat toate senzaţiile tari, Mihai Gâdea mai nou poate fi văzut pe Antena 3 pe post de operator, fie şi în glumă.

Sau poate nu. Poate că tipii au probleme, că se tot strânge laţul executărilor silite şi se pregătesc să facă reduceri de personal şi Gâdea experimentează şi asta: să treacă în spatele camerei.

În finalul emisiunii “Sinteza sileizilei”, Gâdea, acest Cristian Buşoi neoficial al Antenei 3, a trimis-o la plimbare pe doamna (sau domnişoara) operatoare din colţul studioului, şi-a pus cascamentele pe capul său mare, frumos desenat şi l-a luat în cadru pe Mugur Ciuvică.

Invitaţilor din studio faza asta li s-a părut foarte de bon ton, aşa că au zâmbit subţire, dar nu prea mult, doar atât, cât să dea bine pe sticlă.

Există la Antena 3 această tendinţă, de a compensa marile mârlănii pe care le fac cu ţinute de studio de mari lorzi eleganţi, limbaj aparent elevat şi, ca la Gâdea acum, să facă astfel de gesturi “pline de umor” şi dotate cu “relaxări” de-astea pline de “umor”, precum acela de a o trimite acasă pe operatoarea de la o cameră (“Hai, gata! Tu du-te acasă! La ce oră intri în tură? La opt dimineaţa? Spor!“) şi a de a lua tu în mână mânerele carului.

Eu cred că oamenii ăştia sunt puţin cam isterici şi dezorientaţi. De exemplu, după domnu’ Gâdea, care a luat coarnele carului în mânuri şi s-a dat-n stambă, Mircea Badea a intrat “În Gura Presei” (evident, se scrie cu “g” şi “p” fără majusculă, dar dacă aşa îi zice emisiunii dă pamflet, fie) râzând isteric, fără să explice clar de ce.

Oricum, vă las în compania unor elegante poze cu Mihai Gâdea clămpănindu-se-n spatele camerei, care arată cu căştoaiele pe urechi de parcă ar fi un hipopotam cu ochean telescopic pe coadă.

În poze apare şi Badea, că totul e pe pasa lui Gâdea cu ăsta isteroidal.

Această prezentare necesită JavaScript.

Share