Michael nu era falit: Pusese deoparte 5,5 milioane de dolari (Anchetatorul Monden)

Share

Administratorii averii lui Michael Jackson au primit 5,5 milioane de dolari de la dr. Tohme Tohme, un consilier financiar apropiat cântăreţului, care păstra o parte din banii obţinuţi din drepturile de autor asupra muzicii megastarului, informează New York Dailynews, citat de NewsIn.

Deşi se credea că Michael Jackson era falit şi avea doar datorii, se pare că regele muzicii pop avea, totuşi, nişte bani puşi de o parte. Dr. Tohme Tohme a înmânat administratorilor şi o serie de obiecte care i-au aparţinut lui Michael Jackson şi ar putea fi scoase la licitaţie pentru sume mari.

Voia sa-si faca o casa de vis in Las Vegas

Aveam banii şi acum i-am dat administratorilor averii lui Michael. Era un secret între noi doi“, a declarat Tohme, care a adăugat că banii proveneau din venituri reziduale de la înregistrări, iar Michael plănuia să îi folosească pentru o caempty pocket psă de vis în Las Vegas.

Potrivit unor documente recent depuse în justiţie, administratorii averii lui Michael Jackson plănuiesc să semneze o serie de contracte şi acorduri care să le aducă zeci de milioane de dolari. Unul dintre aceste contracte a fost semnat cu edituri din Marea Britanie, Canada şi SUA, care au cumpărat dreptul de a republica autobiografia lui Michael Jackson “Moonwalk”, publicată de acesta în 1988… citeste in continuare

Share