home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Mica radiografie a unei tepe eco TMC Consulting (BadPolitics)

Mica radiografie a unei tepe eco TMC Consulting (BadPolitics)

Share

Motto: sa nu te bucurenci de verzisorii aproapelui

Presedintele Consilului Judetean Teleorman, Liviu Dragnea (vicepresedinte PSD), si-a bagat coada intr-o “licitatie” organizata de institutia pe care o conduce,” licitatie” castigata de o firma din trustul domnului Sorin Ovidiu Vantu.

Dupa ce ne-am convins zilele trecute ca Romania este pe cale sa prinda radacini, multumita unei companii inimoase si dezinteresate din curtea domnului Sorin Ovidiu Vantu, si ne referim aici la The Money Channel Consulting, este momentul sa adancim putin problema si sa descoperim mecanismul prin care aceasta companie si-a infipt adanc radacinile in banii de la Fondul de Mediu.

Reamintim ca 30 de milioane de euro din banii proveniti din taxa de prima inmatriculare a automobilelor au fost alocati impaduririi unei suprafete de 4 milioane de hectare in intreaga tara, fondurile fiind impartite frateste intre 30 de judete din tara.

Va reamintim, de asemenea, ca firma domnului Vantu, The Mony Channel Consulting, “a castigat” mai toate licitatiile organizate de Consiliile Judetene dovedind astfel ca daca pierzi mult timp filmandu-i pe altii cum planteaza copaci, poti devein tu insuti, in scurt timp, un plantator destoinic.

Va prezentam mai jos o situatie concreta… citeste tot aici

Share