Mesianism á la Sebastian Ghiţă şi războiul stelelor

Share

Ghiţă se crede salvatorul Realitatea Media. Cred că este ceva în aer la Realitatea Media: toţi cei care devin patroni sau manajeri p-acolo capătă rău de înălţime.

Cure Byte

Silviu Prigoană nici acum nu şi-a revenit, despre SOV ce să mai vorbim, iar pe Ghiţă deja îl ia valul. Aşteptăm primele manifestări de paranoia la Elan Schwartzenberg. Deocamdată pare normal.

Nu numai atât, dar acum războiul dintre Ghiţă si Elan se mută… în eter: Elan ceartă societatea care ridică semnalul Realitatea Media, pe numele RTV Satellite in eter, la iniţiativa lui Ghiţă, care spune că face conţinut editorial propriu, cu angajaţii săi, foşti angajaţi Realitatea Media.

CNA nu înţelege nimic din toată această poveste. Nici nu ştiu dacă legislaţia este foarte clară în această privinţă: are voie managerul Realitatea Media să ridice semnalul Realitatea TV pe o altă societate, care îi aparţine, pe satelit?Gheorghe Piperea, avocatul lui Elan, spune că nu.

Prevăd că Sebastian Ghiţă şi Elan Schwartzenberg se vor judeca multă vreme, pe mai multe nivele şi în mai multe procese, pe paternitatea emisiei, apoi vor emite fiecare separat, cu echipe distincte, în litigiu fiind în continuare, din doua sedii diferite.

Ghiţă va rămâne cu RTV în Casa Presei, iar Elan se va muta în Platinum Business Center cu Realitatea TV. Dar lasă, că are Elan bani de procese.

Doar a luat de la Vantu Realitatea Media la discount. Şi când te gândeşti că Ghiţă acum se plânge, spunând că a greşit încheind contract de management cu eolul.

Share