home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Mesaj intern la GRC: conturile Realitatea Media nu ar fi blocate

Mesaj intern la GRC: conturile Realitatea Media nu ar fi blocate

Share

Conform unui mesaj intern primit de catre salariatii Grupului Realitatea-Catavencu, informatia data de Mediafax, conform careia ANAF ar fi “blocat conturile bancare ale societatii Realitatea Media”, ar fi posibil “sa fie vorba despre o comanda politica primita de agentia de presa”.

Mesajul, care a fost trimis de catre Sabina Antoniu, asistenta presedintelui Realitatea Media, arata ca…

niciun cont al companiei nu a fost blocat, iar datoriile catre stat sunt achitate la zi – o informatie pe care, sigur, n-o veti regasi in presa sau pe bloguri, dar care poate fi verificata usor.

Iata ca acum informatia poate fi gasita si “pe bloguri”. Exista o vadita frustrare la Sabina Antoniu, pe care aceasta o arata si mai jos, in acelasi mesaj, dar in alt paragraf:

Stiu ca circula tot felul de informatii in legatura cu Realitatea-Catavencu in presa si pe multe bloguri de mare succes… Va sfatuiesc ca, in cazul in care aveti nelamuriri/temeri/intrebari legate de activitatea de orice fel a companiei, sa ma intrebati pe mine inainte de a da crezare colegilor ziaristi, bloggeri sau orice ar fi ei.

Sabina, ne bucuram ca existi. Oameni ca dumneata sunt foarte necesari. Ei trebuie sa inteleaga ca exact ceea ce suntem noi poarta un nume: jurnalisti, iar ceea ce facem noi se cheama: presa. Independenta. De orice mogul.

UPDATE: Mediafax a vorbit cu Andrei Haas de la ANAF, care a confirmat ca situatia Realitatea Media este cam asa: dupa ce a blocat miercuri conturile Realitatea Media, ar fi trebui sa le deblocheze ieri, pentru ca societatea a achitat suma restanta la buget. Daca nu-ti vorbea Mediafax, Vantule, cu ANAF, nu am fi aflat nimic, totul ar fi fost facut pe sest, ai fi platit datoria si n-ai mai fi avut ocazia sa te dai terorizat politic…

Share