Mattias Nilsson: “Lars a părăsit Biondo”

Share

Mattias Nilsson, membru al grupului Biondo, a acordat un interviu în exclusivitate pentru EscVision, prin intermediul căruia a anunţat plecarea vocalistului principal al formaţiei, Lars Säfsund.

Mattias a infirmat zvonurile cu privire la intenţia lor de a participa la Selecţia Naţională Eurovision alături de Mihai Trăistariu şi a anunţat în premieră numele noului solist Biondo.

Motive familiale

Ce este nou în trupa Biondo?
Ştim că s-au auzit diverse bârfe în România, însă acum, important e ca fanii noştri să afle adevărul. Unii vor fi trişti pentru această veste, însă Lars a părăsit trupa Biondo.

De ce a decis să părăsească trupa?
Din motive familiale. Suntem în continuare cei mai buni prieteni, deci nu e vorba de vreun scandal. Evident că ne-a întristat decizia lui, dar l-am înteles.

În acest moment mai putem vorbi de existenţa trupei Biondo?
Dupa ce Lars a luat decizia de a părăsi Biondo în luna august, eu şi Jan ne-am gândit serios dacă este sfarşitul proiectului sau putem continua. Am luat în considere susţinerea masivă pe care ne-au oferit-o fanii din România şi ne-am dat seama că Biondo e o trupă mult prea valoroasă ca să renunţăm atât de uşor.

Alt vocalist, prieten cu cei trei

Sub ce formă veţi continua?
Am decis să cooptăm în trupă un alt vocalist. Acum ne ocupăm de integrarea în trupă a noului membru Johan, despre care veţi afla în curând. El este un prieten bun cu toţi noi trei. Şi Lars ne-a susţinut să continuăm în această formulă.

Credeţi că veţi avea un succes la fel de mare cu această nouă formulă?

E imposibil de pronosticat. Vrem doar să continuăm, să muncim pentru lucrurile în care credem. Feelingul va fi tot cel al trupei Biondo, suntem siguri de asta. Nu este un proiect nou!

Ce planuri aveţi acum, pentru România?
Lucrăm la refacerea pieselor cu Johan. Planul nostru e să facem piese cât mai reuşite. Sperăm ca fanii noştri să audă cât mai curând noile noastre piese. Ştim, însă, că în România se vehiculează diverse poveşti neadevărate despre noi.

Nu s-au inscris la Eurovision

La ce poveşti te referi concret?
De pildă, s-a auzit că ne-am înscris la Eurovision.

Da, s-a zis că participaţi cu Mihai Trăistariu…
Nici vorbă, n-a fost nici măcar o clipă vorba de aşa ceva. Nu ştim cine a născocit aceste bârfe.

Aţi auzit piesele de la Selecţia Naţională Eurovision 2010?
Nu, însă intenţionăm să le căutăm zilele astea pe YouTube. Suntem curioşi…

Un mesaj pentru fanii voştri?
Sperăm să aibă răbadare cu noi şi să ne aştepte curând noile melodii.

Share