Marius Pancu s-a mutat de la Digi24, la Antena 1. Dacă nu ai caracter…

Share

Exact când Antena 1 a luat amendă de la CNA, s-a găsit Marius Pancu, jurnalist de real talent, competent.

Prezentatorul Marius Pancu se desparte de Digi24, după zece ani. Se alătură echipei Observator, de la Antena 1.. Anunţul plecării de la postul de ştiri a fost făcut chiar de Pancu, pe contul de Facebook, aseară.

„Ne revedem curand in echipa Observator”, a scris printre altele.  Contactat de Paginademedia.ro, Marius Pancu a declarat că „Momentan nu se ştie ce jurnal voi prezenta. Vom stabili detaliile când o să ajung acolo”.

Aseară a fost pentru ultima dată la pupitrul ştirilor de seară, de la Digi. Totodată, duminică va prezenta ultima „Ediţie Specială”, după cum a menţionat pe Facebook şi a reiterat, pentru Paginademedia.ro.

„Dragilor, azi ne vedem la ultima editie „Stirile Serii”, iar duminica la ultima „Editie Speciala” la Digi24. Nu vreau sa devin emotional, dar va multumesc ca ati fost cu mine in astia 10 ani… de la primul breaking news (care a fost o deraiere de tramvai 41 cu Andreea Georgescu si Anca Dumitrescu)”, a scris Marius Pancu.

A precizat, în aceeaşi postare, că „nu e nimic picant la mijlloc”. Marius Pancu a lucrat în ultimii zece ani la Digi24 (unde a început în toamna lui 2011), iar înainte a trecut pe la TVR (2008-2009) şi Prima TV (2009-2011), conform contului de LinkedIn.

În ultimii ani, la Digi24, a acoperit tronsonul de seară, după ora 22:00.  Postarea lui Marius Pancu, via Facebook:

Share