Marius Pancu preia Observatorul de Noapte de la Antena 1

Share

Sătul de bine la Digi24, jurnalistul Marius Pancu crede că va reuşi să rămână la fel de profesionist şi în Trustul Intact. Noi îi urăm să şi reuşească.

Primul jurnal de noapte, cu Pancu, a fost ieri, 21 iunie. Programul său va fi de luni până joi, potrivit unui anunţ al staţiei.

În ultimul an, Observatorul de Noapte l-a avut la pupitru pe Valentin Butnaru. Acesta din urmă va prelua un alt jurnal, însă nu se cunosc mai multe detalii, conform Pagina de Media.

Marius Pancu a plecat de la Digi24, la finalul lunii mai, după 10 ani la staţia RCS. La Antena 1, acesta rămâne pe tronsonul pe care-l acoperea şi la Digi24.

„Telespectatorii care mă cunosc mă vor regăsi de la ora cu care s-au obişnuit, la Observatorul de Noapte de la Antena 1, iar cu cei care abia mă vor descoperi sunt convins că voi începe o relaţie de încredere”, a spus realizatorul.

Marius Pancu a lucrat în ultimii zece ani la Digi24 (unde a început în toamna anului 2011), iar înainte a trecut pe la TVR (2008-2009) şi Prima TV (2009-2011).

Share