Marcel Vela, despre Traian Berbeceanu: “Pentru mine va rămâne un prieten”

Share

După eliberarea din funcţia de prefect a lui Traian Berbeceanu, Marcel Vela, fostul ministru liberal de Interne, a ieşit public, lăudându-l pe fostul poliţist.

„Am eliberat 103 prefecți și subprefecti din funcție și au fost numiți 36 de prefecți din 42 și 75 de suprefecti din 85. Mâine, după ora 13.30 vor depune jurământul aceștia și începând de mâine seară își vor prelua atribuțiile”, a afirmat Florin Citu.

“Cineva spunea că a merge cu prieteni prin întuneric este mult mai bine decât a merge singur prin lumină. Timpul și provocările prin care trecem demonstrează că aceste vorbe sunt total adevărate. Mult succes în continuare, Traian!”, a scris Vela, pe Facebook.

USR-PLUS a anunțat că îl propune pe Alin Stoica, liderul PLUS Sector 6, pentru funcția de prefect al Capitalei.

„Ieri, Traian Berbeceanu și-a încheiat oficial mandatul de prefect al capitalei. Nu doresc să argumentez de ce este o mare pierdere pentru București, mă rezum acum prin a-i mulțumi pentru că a fost alături de mine, în cele mai grele și complicate vremuri pe care le-a parcurs Ministerul Afacerilor Interne, în ultimii ani. Fie ca director de cabinet ori ca prefect, Traian Berbeceanu, superpolitistul din Hunedoara, a fost un bun manager, iar pentru mine va rămâne un prieten și camarad adevărat!”, a spus Vela.

Share