Fisetul metalic, “gazda” perfecta pentru arhiva companiei tale

Share

Pastrarea documentelor fizice poate fi o reala provocare in orice companie. Facturile, contractele, cursurile si toate informatiile care sunt scrise pe hartie sunt supuse intotdeauna riscului de pierdere sau de distrugere.

Un fiset metalic poate rezolva o multime de probleme privind pastrarea documentelor, reusind sa contureze o serie de avantaje.

fisetul metalic
fiset metalic
  • De ce este fisetul fabricat din metal solutia perfecta pentru arhivarea documentelor?

1. Un fiset metalic este un dulap durabil si stabil. Acesta este realizat din metal de buna calitate si este construit prin sudare. Astfel, este o constructie unitara, aproape indestructibila.

2. Ofera siguranta. Scopul principal pentru care achizitionezi un fiset metalic este siguranta. Din fericire, daca este bine construit, un astfel de obiect poate acoperi mai multe laturi ale sigurantei: poate rezista impotriva focului si impotriva apei, poate fi excelent impotriva furturilor si minimizeaza riscul de aparitie a mucegaiului sau a daunatorilor;

3. Maximizeaza spatiul de depozitare. In general, peretii unui fiset fabricat din metal sunt mai subtiri decat cei ai unui dulap din PAL. In felul acesta, se poate folosi la maximum spatiul de depozitare. Pentru multe companii, fiecare centimetru conteaza, iar in cazul unui numar mare de documente, aceasta piesa metalica de mobilier poate ajuta la economisirea unui volum considerabil.

4. Este sanatos. Constructia dulapurilor metalice se face fara a fi necesare chimicale periculoase pentrru mediul inconjurator. In plus, atunci cand este exploatat, fisetul nu emana in aer substante toxice.

5. Este foarte usor de intretinut. Timpul necesar intretinerii piesei de mobilier este unul foarte scurt. Ocazional, este suficienta stergerea piesei de mobilier cu o solutie speciala pentru metal sau chiar cu apa si sapun. Evident, procesul trebuie sa fie facut evitand documentele din hartie.

6. Are un aspect placut. In ultimii ani, fisetele metalice au inceput sa fie din ce in ce mai atractive din punctul de vedere al designului. Acestea vin in numeroase forme si culori, ceea ce le permite administratorilor de companii sa isi construiasca spatii de depozitare personalizate;

7. Poate fi folosit in foarte multe domenii de activitate. Un fiset metalic nu depoziteaza doar documente, ci si o multime de alte obiecte: accesorii pentrru sport, unelte si scule, medicamente, alimente etc. Este ideal, asadar, pentru utilizarea in farmacii, in fabrici, vestiare, birouri, spitale sau supermarket-uri.

  • Cum alegi un fiset metalic potrivit pentru business-ul tau?

Pentru a achizitiona un fiset metalic potrivit, este important sa ai in vedere cateva aspecte care pot avea un impact major asupra eficientei dulapului:

  • Tine cont de grosimea foii de metal. De aceasta depinde rezistenta fizica a dulapului;
  • Cauta un model cu sistem de inchidere cat mai eficient. Ai de ales intre sisteme clasice, cu cheie si lacat, sau variante cu inchideri moderne (sisteme cu amprenta, cu parola etc);
  • Asigura-te ca este compartimentat corect, in asa fel incat sa ofere o eficienta maxima in spatiul in care vrei sa il folosesti;

Fisetele metalice nu sunt piese de mobilier ieftine, insa, spre deosebire de dulapurile din lemn sau PAL, acestea pot oferi o multime de avantaje si pot fi folosite de-a lungul a mai multor decenii. Sunt, asadar, o investitie pe termen lung, prin urmare achizitioneaza-le cu incredere de la Viamond.

Share