Marcel Ciolacu, întâmpinat cu o mare de steaguri roşii în Valea Jiului

Share

Când te numeşti Marcel Ciolacu şi nu îţi merge bine în România, în general, te duci să faci baie de steaguri roşii într-un fief tradiţional ultrareacţionar: la mineri.

Steguleţe roşii, balonaşe galbene şi albastre. Imagini parcă din Coreea de Nord, dacă nu din România comunistă, în Valea Jiului. Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a fost întâmpinat de o mare de steaguri roşii, ca la celebrele parade comuniste.

Marcel Ciolacu s-a aflat la Lupeni, în Valea Jiului, pentru a susţine candidaţii PSD. El a fost purtat de liderii locali ai PSD, pe străzile oraşului, după care i-au pregătit o baie de mulţime. Imaginile însă sunt parcă desprinse din timpul dictaturii comuniste.

„Mă bucură foarte mult faptul că domnul Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, a ales să fie prezent la Lupeni, acesta va veni însoţit de foarte mulţi membri ai conducerii partidului nostru, care vor veni alături de dânsul.

Preşedintele Ciolacu poate fi considerat de-al nostru, de-al Văii Jiului, deoarece a fost mereu aproape de toate proiectele fratelui meu, senatorul Cristian Resmeriţă.

A fost alături de el când s-au recalculat pensiile minerilor, când s-a scăzut vârsta standard de pensionare cu doi ani, datorită acestor lucruri îl vom aştepta cu drag şi îl vom trata ca pe unul de-al nostru!”, a anunţat cu o zi înainte primarul din Lupeni, Lucian Resmeriţă.

Lucian Resmeriţă este unchiul activistei PSD Oana Lovin.

Share