Infractorul Adrian Severin este alături de Renate Weber

Share

Infractorul Adrian Severin, care a fost prins de jurnaliştii britanici negociind pe bani susţinere în Parlamentul European, o susţine pe Renate Weber.

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, care a executat o condamnare la închisoare, pentru luare de mită, solicită ostracizarea lui Rareş Bogdan, pentru că acesta a atacat-o impardonabil pe Renate Weber.

„Atacul lui Rareş Bogdan, primitiv, populist, las, ipocrit, împotriva dnei Renate Weber, este impardonabil. Acest individ trebuie ostracizat!”, a scris Severin, pe Facebook.

Rareş Bogdan a catalogat-o drept nenorocită ordinară pe Weber, după ce aceasta a lansat noi atacuri la adresa Guvernului.

„Aceasta nenorocită ordinară, agent de influenţa împotriva Statului Român, numită de Dragnea şi Tăriceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o Ccr, în care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continuă ticăloşiile!!!!”, a scris Bogdan, pe Facebook.

Share