Marcel Ciolacu de la PSD îl acuză pe Klaus Iohannis că are tupeu

Share

După ieşirea de aseară a şefului statului, în conferinţă de presă, liderul PSD Marcel Ciolacu reacţionează în maniera cunoscută. Insolent.

Marcel Ciolacu îl critică din nou pe Klaus Iohannis și îl acuză pe președinte de „tupeu”. „Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis!”, scrie Ciolacu, pe Facebook.

„Ați mers prea departe cu tupeul!”, îi transmite Ciolacu președintelui Iohannis, conform Digi24.

Marcel Ciolacu: „Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți.

Să ai TOATĂ puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul TĂU a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de grețos! Este prea mult!

Ați mers prea departe cu tupeul! Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi și dorința bolnavă de a păstra cu orice preț puterea!”

Share