home EUROVISION, EVENIMENT Mama lui David Bryan isi apara fiul

Mama lui David Bryan isi apara fiul

Share

In postarea precedenta despre David Bryan si situatia in care este acum, userul kazi i-a luat apararea, in doua comentarii foarte protective. Imediat au fost alti comentatori, care au afirmat atoatestiutori ca acest kazi este chiar David, care si-ar fi rerutat IP-ul prin Durham, Marea Britanie.

foto: EvZ – Un solist englez pentru România

fotoinfo: David Bryan, solistul trupei Hotel FM – “Sunt atât de fericit. Chiar dacă BMW-ul merge la Gabriel, eu am câştigat trofeul ceea ce este extraordinar. Pentru mine este mult mai important”

Le-am explicat comentatorilor respectivi ca acest lucru nu este chiar asa de simplu de realizat si ca nu oricine care are in fata un laptop stie sa faca asemenea lucruri, care unora le par floare la ureche.

Florin Budeu, impresarul trupei Hotel FM: “Persoana care ii ia apararea lui David Bryan este mama lui”, care locuieste exact in Durham, Marea Britanie. Atrag atentia ca restul fantazarilor pe acest subiect sunt vorbe de claca. Nu voi mai face adaugiri viitoare, oricati comentatori vor incerca sa ma provoace.

Iata argumentele mamei lui David, asa cum pot fi citite la precedenta postare, in comentarii:

«Cine stie oare ce au facut staruri internationale, ca Freddy Mercury, Marilyn Manson sau Elton John, inainte sa devina celebri… dar viata lor privata dinainte de momentul afirmarii nu a fost facuta publica.

Au avut conditia anonimului, pentru a explora si a experimenta in orice mod au ales, fara ca aceste fapte sa fie publice, pentru ca nu erau cunoscuti ca staruri internationale si ceea ce au facut ulterior i-a adus la conditia a ceea ce sunt acum.

Daca ar fi stiut ca intr-o zi vor ajunge notorii si ar fi putut sa-si vada vietile viitoare, nu ar fi fost oameni care au devenit ulterior.

Acest video al lui David a fost facut cand era un pusti necunoscut in acea vreme, cand el nu stia ca intr-o zi va canta la Eurovision.

Nu putem schimba explorarile experimentale pe care le-am facut in anii nostri mai tineri. Sa judecam sau sa condamnam o persoana pentru ca a facut o greseala in acei ani este lipsit de suflet si crud.

Fiecare dintre noi avem trecutul nostru si am facut greseli care nu ne fac sa fim niste oameni rai, dar am invatat din aceste greseli si, din fericire, ne ajuta sa fim mai buni in viitor.

David are un talent… si a putut sa-si foloseasca acest talent pentru a face diferenta pentru o tara… haideti sa nu-l condamnam pentru greselile prostesti pe care le-a facut cand era mai crud, astfel ca altii, cu niste stiri de presa, sa faca din asta o multime de bani.»

Mie mi se pare un punct de vedere corect, solid, coerent, mult mai valoros ca baza de argumentatie decat interpretarea porcoasa data de un ziar de gang, plin cu pornografie si jegosenii care ma umplu de greata.

Si despre care voi mai scrie. Mai curand decat se banuieste.

Share