home POLITICA Mălin Bot la Antena 3: “Felix, infractorule, plăteşte prejudiciul!”

Mălin Bot la Antena 3: “Felix, infractorule, plăteşte prejudiciul!”

Share

Jurnalistul civic Mălin Bot revine cu noi evoluţii publice excentrice caracteristice. El a intrat peste reporterul Roxana Ciucă de la Antena 3. Aceasta relata de la faţa locului termenul de astăzi al procesului lui Liviu Dragnea de la Înalta Curte, Completul de 5 judecători, şi i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu.

Mălin Bot: Dacă tot fură Antena 3 de la mine, îl trolăm

“Felix, plăteşte prejudiciul, Felix! Plăteşte prejudiciul, 51 de milioane ai de plătit! Plăteşte, Felix, prejudiciul. Voiculescu, infractorule! Plăteşte prejudiciul”, a strigat Mălin Bot, făcând referire la prejudiciul din dosarul ICA, în care fondatorul Antenelor a fost condamnat definitiv şi ulterior eliberat din închisoare.

Ulterior, Mălin Bot şi-a explicat gestul: “Dacă tot fură Antena 3 de la mine de pe Youtube, îi trolăm puţin aşa. Dan Voiculescu, patronul de la A3, are de plătit un rest de prejudiciu de 51 de milioane de euro. Dan Voiculescu locuieşte la Corbeanca în trei săli polivalente. Bineînţeles că ANAF-ul nu vede aceste săli polivalente ca să-l execute, dar ANAF-ul ne execută pe noi.”

În Dosarul ICA, Dan Voiculescu are de plătit, aşa cum au stabilit judecătorii, prin sentinţă definitivă şi irevocabilă, 60 de milioane de euro. Infratorul a făcut puşcărie, este eliberat condiţionat, dar nu a plătit încă prejudiciul şi nici cheltuielile judiciare.

Share