home CORUPTIE, POLITICA Liviu Dragnea s-a apucat să le deseneze nemţilor statul paralel

Liviu Dragnea s-a apucat să le deseneze nemţilor statul paralel

Share

Liviu Dragnea a luat o foaie şi a început să deseneze nervos cum funcţionează „statul paralel“ în România, au relatat surse din conducerea partidului.

Evenimentul demn de “Zbor deasupra unui cuib de cuci” a avut loc o întâlnire cu o delegaţie de parlamentari germani din grupul socialiştilor. „Nemţii s-au blocat. Veniseră la Bucureşti pentru o întâlnire amicală“, explică sursele citate.

Liviu Dragnea are momente tensionate cu sine însuşi

„Dincolo de altercaţia cu jurnaliştii şi cu Marcel Ciolacu, au mai fost şi alte momente tensionate zilele trecute la Parlament. Spre exemplu, Dragnea s-a întâlnit vineri cu o delegaţie de parlamentari social-democraţi din Germania, care au venit la Bucureşti să vorbească mai mult despre campania pentru europarlamentare decât despre Legile Justiţiei.

Dar Dragnea, încă din startul întâlnirii, a scos nervos o foaie şi a început să deseneze tot felul de scheme: statul paralel – SRI – Justiţie – condamnări.

Şi a explicat nervos cum a ajuns să fie el condamnat pe nedrept. Nemţii, care veniseră la Bucureşti pentru o întâlnire amicală, s-au blocat pur şi simplu“, au relatat surse din PSD pentru „Adevărul“.

Share