home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Mădălina Mihalache, jurnalista anticorupţie, pleacă la Antena 3

Mădălina Mihalache, jurnalista anticorupţie, pleacă la Antena 3

Share

Jurnalista Mădălina Mihalache, acreditată pe PSD, autoare de directuri excelente pe Justiţie, recunoscută pentru atitudinea sa implicită anticorupţie, pleacă la Antena 3.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dar nu este singura plecare de la Realitatea Plus TV, unde este o adevărată hemoragie de jurnalişti buni.

De câteva zile a fost numit un nou redactor-șef, poziție vacantă încă de anul trecut, când a plecat Ioana Răducă.

Carmen Tudor, Editor of the Day, pleacă de la Realitatea. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, va ocupa o poziție similară, dar la Digi 24.

Trei jurnaliști de la departamentul NewsDesk lasă Realitatea Plus, inclusiv șefa secției. Cine sunt cei trei? Este vorba de Andreea Sumanu (șef de secție), de Alin Cîndea și Bianca Păpureanu. Unde merg?

Toți cei trei jurnaliști de la NewsDesk trec tot la Digi 24. Plecare și din rândul reporterilor. Și o numire la vârful redacției Realitatea Plus. Noul redactor-șef al postului Realitatea Plus a fost numit Vlad Nichita. Înainte, a fost șeful editorilor și EOD – Editor of the Day.

Vlad Nichita a lucrat în Realitatea TV din 2008, cu o mică pauză, de doi ani, la Adevărul. La postul TV a fost în departamentul de comunicare, apoi la secția Teritoriu, editor general și EOD. Înainte de Realitatea TV, a lucrat tot în trust, la agenția de știri NewsIn.

Cine a mai plecat în ultima lună de la Realitatea Plus? Raluca Măndoiu, redactor la emisiunea Denisei Rifai, a schimbat Realitatea Plus cu Observatorul Antena 1. Operatorul Răzvan Bordei (soțul Ralucăi Mandoiu), a plecat și el în Intact.

Tot în Intact s-a mutat și un alt operator – Marian Mandache. La începutul anului, Realitatea Plus a rămas și fără alți doi editori – Lucia Cujbă și Mirona Simion – plecați la viitorul proiect de post de știri al lui Adrian Sârbu.

O plecare de pe o zi pe alta a avut loc la mijlocul lunii ianuarie. Subit, redacția Realitatea Plus a aflat, printr-un mail, de o modificare de ultimă oră în structura de personal. Ziariștii au aflat într-o seară că Adriana Matei nu mai este EOD începând din ziua următoare, fără alte explicații.

Modificări sunt și în structura emisiunilor: “Dimineața de știri” a rămas, în timpul săptămânii, doar cu Florentina Bălășoiu ca prezentator, fără colegul ei de până atunci, Raul Giuglea (care rămâne angajat al stației).

Gabriel Bălașu prezintă o emisiune în timpul zilei (din această săptămână), împreună cu Alexandra Păcuraru (fiica lui Maricel Păcuraru, acționar al postului).

Adrian Bucur prezintă, după ora 23, emisiunea “Jocuri de putere”, în care îl are invitat permanent pe plictisitorul decodor neomarxist Costi Rogozanu. Bogdan Muzgoci, fost prezentator al “Dimineții de știri”, în weekend, are talk-show-ul “Fabrica”, în weekend.

Share