home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Lupta pe Realitatea, faza pe e-mail-uri

Lupta pe Realitatea, faza pe e-mail-uri

Share

Gabi Bugnar susţine că acum la Realitatea TV s-a ajuns la faza în care lupta se dă pe adresele de e-mail ce se termina în @realitatea.net.

sindicatsperanta

Justiţia îl obligă pe Ghiţă să permită accesul ROVIGO în Realitatea Media. Până aici nimic nou.

Noutatea este că Ghiţă anunţă că de marţi RTV, noua televiziune a sa, emite prin satelit “din studiourile noastre de la Casa Presei Libere” (sic!) şi cabliştii pot să-i preia gratis. Uau! Parcă zicea parcă acum puţin timp că nici vorbă de aşa ceva. O, sfântă ipocrizie! Gabi Bugnar numeşte asta cacialmaua lui Ghiţă.

Astfel, în realitate televiziunea emite prin satelit încă din vremea lui Prigoană.

Dar oare cum emite acum RTV, ori acea televiziune fabulatorie din mintea lui Sebi Ghiţă? CNA nu are nici o informare despre acest lucru.

Pe de alta parte, hemoragia de la Realitatea Media la RTV Satellite a dus la a doua societate până acum 100 de salariaţi.

În aceste condiţii, conform informaţiilor lui Petrişor Obae, semnalul Realitatea TV este ridicat pe satelit de Ghiţă ca… semnal RTV. Ghiţă spune:

“Noi emitem din sediul nostru, cu oamenii noştri şi cu contentul nostru.”

Cum s-ar spune, avem un conţinut editorial, despre care doi oameni, Elan şi Ghiţă, susţin că le aparţine. Fiecare susţine că acesta e produs de către oamenii angajaţi pe societatea sa. Iar dezintegrarea continuă.

În timpul dezintegrării, serviciile secrete racolează oameni în interiorul instituţiei media. Ironia face că această declaraţie este făcută de Sorin Ovidiu Vântu. Căruia a ce îi miroase gura? A flori?

Share