home EVENIMENT, POLITICA Ludovic Orban nu vrea să-l mai vadă pe Cumpănaşu prin ministere

Ludovic Orban nu vrea să-l mai vadă pe Cumpănaşu prin ministere

Share

Premierul Ludovic Orban se declară convins că ministrul de Interne, Marcel Vela, s-a întâlnit întâmplător cu controversatul Alexandru Cumpanasu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Sunt convins că aceste întâlniri întâmplătoare vor fi foarte rare în perioada următoare”, a declarat Orban, la interviurile HotNews live.

„Sunt convins că domnul Vela s-a întâlnit întâmplător cu Cumpănaşu pentru că el participa la un eveniment şi, dacă aţi văzut, s-au întâlnit pe un culoar, nu a fost o întâlnire stabilită, programată.

Sunt convins că aceste întâlniri întâmplătoare vor fi foarte rare în perioada următoare”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat despre întâlnirea ministrului de Interne cu Alexandru Cumpănaşu.

„PNL e suficient de deschis către societatea civilă, către patronate, sindicate, astfel încât să ţinem cont de toate propunerile pozitive care se fac din partea societăţii”, a adăugat Orban.

Marcel Vela s-a întâlnit vineri cu controversatul Alexandru Cumpănaşu, ministrul de Interne declarând apoi, într-o conferinţă de presă, că Cumpănaşu chiar i-a dat o idee foarte bună, pe care o va pune în practică: TelVerde, la care elevii să poată reclama probleme din şcoli – de la trafic de droguri, până la agresiuni din partea profesorilor.

Alexandru Cumpănaşu a ţinut şi el să anunţe pe Facebook că, în calitate de preşedinte al Coalitei Naţionale pentru Modernizarea României, a avut o întâlnire de lucru cu ministrul Afacerilor Interne.

Cumpănaşu spune că au abordat mai multe teme, iar el a propus „mai multe soluţii pentru combaterea clanurilor interlope, precum şi prevenirea violenţei în şcoli, a traficului de droguri şi a racolării şi exploatării fetelor pentru prostituţie”.

Share