Viorica Dăncilă a avut o consilieră care acum vine petarde la tarabă

Share

Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat la fostul premier Viorica Dăncilă, anterior în Guvernul Ponta, a fost surprinsă vânzând petarde la tarabă, de sărbători.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

La Guvern, Varga s-a remarcat printr-un colaj publicat pe Facebook, în care îl compara pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler.

Dana Varga a confirmat că, de Sărbători, şi-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice. „Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada Sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru – de fapt, mai multe puncte de lucru – unde a comercializat, legal, articole pirotehnice.

Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă ruşinoasă să-ţi ajuţi fiul”, a spus Varga.  Fosta consilieră bănuieşte cine a fotografiat-o.

„Cu siguranţă, cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de aşa ceva. E un conflict mai vechi”, a mai spus Varga.

În vara anului trecut, Dana Varga, la acea vreme consilier la Viorica Dăncilă pe problematica romă, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii, în care se sugerează asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.

Share