home CORUPTIE, POLITICA Liviu Alexa şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PSD

Liviu Alexa şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PSD

Share

Liviu Alexa, fostul lider PSD Cluj, a anunțat că va candida la șefia partidului la congresul din 1 martie și l-a acuzat pe președintele interimar Marcel Ciolacu că vrea să distrugă PSD pentru a-și păstra libertatea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

”Nu e o prostie planul vehiculat de media, acela că PSD trebuie „predat” la cheia de 20 la sută securiștilor și lui Iohannis. Asta e misiunea ocultă a domnului Ciolacu care a negociat distrugerea PSD și predarea lui pe tavă la schimb cu libertatea sa, iar planul are un anumit timing pe care, dacă Marcel Ciolacu nu îl respectă, își „încalță” cătușele și se duce să facă integrame la Rahova. De aici graba, de aici presiunea pe care o pune acesta pe partid și pe CEx”, a scris Alexa, pe Facebook.

El a continuat seria de atacuri la adresa lui Ciolacu, despre care a scris că ”se crede deja Papa de la Vatican”, acuzându-l de instalarea dictaturii în PSD:

”Pe mine mă îngrijorează putoarea dictaturii ce se insinuează tot mai discret în PSD. Așa că am decis azi să deschid eu primul geamul în partid, ca să intre răcoarea energică a democrației în PSD: îmi anunț candidatura pentru președinția PSD la nivel național la Congresul din 1 martie”.

Fost jurnalist, Liviu Alexa s-a remarcat prin atacurile suburbane la adresa adversarilor politici din PSD sau din alte partide.

Share