Ludovic Orban îi apără pe PNL-iştii filaţi de DNA, în birou la Drulă

Share

În scandalul “Câinele Drulă”, liderul PNL, Ludovic Orban, le ia apărarea liberalilor filaţi de DNA, în biroul ministrului Transporturilor.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a luat apărarea celor doi lideri liberali, care apar în interceptările DNA, din biroul ministrului Cătălin Drulă.

El a declarat că i se pare ciudat faptul că stenograme dintr-un dosar DNA au ajuns în presă.

„Nu ne afectează sub nici o formă. Deocamdată e un dosar care nu-i viza pe colegii mei, nu știu cum s-a întâmplat să fie puși în aceeași oală cu alții.

În cazul în speță nu mi s-a părut nimic… Singurul lucru ciudat mi s-a părut că au apărut stenogramele într-o publicație în care… sunt stenograme dintr-un dosar DNA, cum adică? Stenogramele din dosarele DNA ajung așa, în publicații?

Mi s-a părut ciudat că este pusă alandala, laolaltă, o chestiune care vizează intervenția unor oameni de afaceri cu discuții care au fost făcute între ministrul Drulă și doi colegi de-ai mei”, a declarat Orban.

„În ce privește menținerea directorului Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, chiar a fost un director care și-a făcut treaba”, a adăugat Orban.

Interceptări DNA în dosarul de corupție al directorului Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) din cadrul Ministerului Transporturilor, Daniel Manole, arată presiunile care s-au pus pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, din partea unor lideri PNL, pentru a-l păstra pe Manole în funcție.

O parte dintre interceptări a fost realizată chiar în biroul lui Cătălin Drulă.

Share