Livrare flori bucuresti – cum fac alegerea potrivita

Share

Cu ajutorul unei florarii, prin serviciul de livrare flori Bucuresti, iti poti surprinde persoanele dragi cu un cadou aparte atunci cand se asteapta mai putin.

Intr-o lume tot mai agitata in care timpul este tot mai pretios, iar noi toti nu stim cum sa ne mai impartim pentru a face pe toata lumea fericita a face o surpriza este tot mai greu.

Putem totusi reusii asta prin intermediul unui serviciu de livrare flori, serviciu oferit de tot mai multe florarii.

Datorita digitalizarii, la o simpla cautare de tipul, livrare flori Bucuresti, putem vedea o multime de rezultate relevante cautarii noastre. Astfel, putem face o comandă foarte usor fie de pe telefon sau laptop.

Totusi, cum putem face cea mai buna alegere?

Iata ce iti recomanda specialistii nostrii in materie de livrare de flori in Bucuresti dupa ce au discutat cu maestrii florari:

– Alege o florarie online, nu o florarie fizica sa faca livrarea. Florariile online sunt solicitate numai pentru livrari de flor si detin atat experienta cat si logistica necesara pentru un serviciu efectuat corect.

– Alege o florarie care livreaza prin curieri proprii. Daca vrei ca buchetul sau aranjamentul floral comandat sa ajunga intr-o stare perfecta la persoana iubita din viata ta, atunci alege neaparat ca transportul florilor sa fie realizat de floraria online de la care ai comandat.

Aceste florarii au masinile echipate special pentru livrarea de flori in Bucuresti, la domiciliul sau la serviciul destinatarului. Astfel florile sunt transportate in cutii special, dedicate transportului de flor.

Ele sunt ferite de lumina soarelui, raman depozitate la o temperature optima, constanta dar si in recipiente cu apa tratata special ca buchetul de flori sa reziste pentru cat mai mult timp

– Pentru o surpriza garantata alege o florarie care alături de aranjamentul floral dorit sa livreze in acelasi timp si o felicitare cadou pe care sa se regaseasca mesajul tau catre persoana iubite. Odata cu livrarea de flori in Bucuresti, se pot livra si alte mici cadouri cum ar fii: cutii de bomboane sau ciocolata, sticle de vin sau sampanie sau un tort de vanilie, ciocolata sau aroma preferata a destinatarului

– Daca vrei si mai mult, sa simti ca ai trait experienta livrarii de flori, solicita curierului o fotografie realizata persoanei dragi in momentul inmanarii buchetului de flori.

Ce flori sa cumpar?

Daca sunteti o persoana mai conservatoare si nu doriti sa dati gresi puteti alege un buchet cu trandafiri. Daca in schimb doriti sa fiti mai indraznet puteti alege unul dintre cele peste 500 de buchete si aranjamente florale disponibile pe cea mai mare parte a siteurilor de profil de pe piata.

Cat timp dureaza livrarea de flori la domiciliu?

Dupa inregistrarea comenzii pe website, in functie de complexitatea aranjamentului floral ales, livrarea nu ar trebuii sa se efectueze mai tarziu de 4,5 ore. Un buchet de trandafiri, sa zicem de 7 fire se realizeaza in cateva minute, dar un aranjament floral complex poate fii realizat si in 2 ore.

De aceea trebuie sa intelegem ca nu exista un timp fix pentru o livrare. Daca este sa luam in considerare si traficul din Bucuresti, o livrare de flori poate să dureze in jur de 3 ore.

Daca doriti sa faceti o comanda cu o livrare flori Bucuresti la o ora fixa este recomanda sa inregistrati comanda online cu cel putin o zi inainte de ziua in care doriti sa se realizeze livrarea pentru a le oferii florarilor si curierilor timpul necesar unui serviciu de nota 10.

Pentru un serviciu perfect, fara de cusur al unei livrari de flori in Bucuresti este necesar ca expeditorul sa puna la dispozite florariei online datele exacte privind destinatarul. Numele si prenumele acestuia, precum si numarul de telefon si adresa de livrare a florilor sunt obligatorii.

Daca datele trimise nu corespund florariile online pot solicita un cost suplimentar pentru livrarea florilor la o alta adresa in Bucuresti.

Este bine de stiut ca legislatia din Romania nu permite returul bunurilor perisabile, precum florile, de aceea este foarte important sa lasati adresa corecta in vederea livrarii in cele mai optime conditii.

Share