home POLITICA Liviu Pleşoianu, deputat PSD, vorbeşte despre “statul nazist KKK”

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, vorbeşte despre “statul nazist KKK”

Share

Liviu Pleşoianu, eputat PSD ultrareacţionar, vorbeşte despre “statul nazist KKK”. Atunci când foloseşte iniţialele KKK, Pleşoianu face trimitere la aşa-zisa tripletă Klaus – Kovesi – Klemm.Primul este preşedintele României şi se numeşte Klaus Iohannis. A doua este şega DNA şi se numeşte Laura Codruţa Kovesi.

Aservirea ONG, următoarea ţintă PSD, by Şerban Nicolae şi Pleşoianu

Cel de-al treilea este ambasadorul Statelor Unite în România şi se numeşte Hans Klemm. Iniţialele KKK reprezintă prescurtarea de la “Ku-Klux-Klan”, o serie de organizaţii extremiste americane ce militează pentru superioritatea rasei albe. Prima a apărut după Războiul Civil American, în 1865, în Tennessee

Nazismul sau național-socialismul (în germană: Nationalsozialismus) a fost ideologia și politica totalitară naționalistă, rasistă, antisemită și anticomunistă a Germaniei naziste, care au fost aplicate în timpul dictaturii lui Adolf Hitler în statul german între 1933 și 1945.

Liviu Pleşoianu: “Îți plac «românii tăi», Führer-e Klaus?”

“next level” (noul slogan #) înseamnă trecerea de la Statul Paralel la Statul Nazist.

, susţine Liviu Pleşoianu. El continuă, detaliind:

am avut și de această dată dreptate. Îți plac “românii tăi”, Führer-e Klaus? Te servesc bine scelerații, doamna K? Te simți iarăși “inspired”, guvernatorule Klemm? E bine, minunați membri ai Trinomului “KKK” (Klaus-Kovesi-Klemm)? …Sau “KKK” vine de la Ku-Klux-Klan? …Sau e tot aia!?

Liviu Pleşoianu: Maturizarea străzii înseamnă agresivitate mai mare

cei care ne hotărăsc destinul în laboratoare vor să evite „erori” precum cea din 2012, când am fost atât de aproape să le dejucăm planurile prin Referendumul împotriva lui Băsescu.

, crede Liviu Pleşoianu. El adaugă:

Dacă urmăriți cum au evoluat lucrurile de atunci și până în zilele noastre, primul lucru pe care îl veți observa, foarte ușor, este RADICALIZAREA apostolilor Statului Paralel. Priviți retrospectiv acest crescendo al agresivității: Roșia Montană – Colectiv – OUG 13 – „Next Level”.

Veți constata că „maturizarea străzii” înseamnă de fapt un singur lucru – trecerea către un nivel de agresivitate atât de mare încât majoritatea să nu se mai simtă majoritate și, cel mai important, să nu mai aibă curajul să se exprime.

Liviu Pleşoianu, direct din propaganda rusă antioccidentală

Cei din PSD au un aparat de propagandă cu multiple guri de foc. Unii folosesc dihul blândeţii şi o fac pe moderaţii. Alţii prezintă constructiv diferite variante ale diferitelor minciuni. Sub aparenţa e libertate de exprimare, unii se ceartă cu alţii.

Şi-au creat propria lor falsă opoziţie, în frunte cu Victor Ponta şi ceilalţi, cu care mimează conflictele. Dar pe temele esenţiale au aceeaşi poziţie. În fine, au proprii adepţi ai liniei dure. Unul dintre ei, Liviu Pleşoianu, vorbeşte despre statul nazist.

Acelaşi lucru îl spun facţiunile extremiste ale aparatului de propagandă putinist. Că România este astăzi un stat nazist, condus de extremiştii pro-români, care vor să invadeze Republica Moldova. Iar despre pro-românii de la Chişinău, că sunt nazişti manipulaţi de Bucureşti. În această venă vorbeşte Pleşoianu.

Citeşte şi
Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca le-a transmis o scrisoare oficialilor europeni, in care dezvaluie
Deputatul PSD Liviu Plesoianu isi ameninta simpatizantii ca nu o sa mai vorbeasca daca nu
Deputatul PSD Liviu Plesoianu are un val de postari isterice dupa ce Departamentul de Stat
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu sugereaza ca este la fel de consecvent in politica precum Corneliu
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu nu are susţinerea necesară pentru a intra în alegerile pentru funcţia
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu reactioneaza furios dupa ce a vazut fotografiile cu Viorica Dancila zambind
O modificare legislativă inițiată de Liviu Pleșoianu (PSD) poate duce la închiderea asociațiilor și fundațiilor
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a distribuit pe Facebook declaraţiile clarvăzătoarei Mariana Cojocaru, care susţine că
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus la Senat un proiect, prin care o asociaţie va
Deputatul PSD Liviu Pleşoianu cere expulzarea din România a ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Excelenţa
Share