Gabriela Baltag, judecător CSM: Jean-Claude Juncker se vede cu George Soros

Share

Gabriela Baltag, care este judecător la Consiliul Superior al Magistraturii, este adepta teoriilor conspiaţioniste. Nu oricare însă, ci cu direcţie de la PSD-ALDE. Conspiraţia cu privire la mesajul transmis de Comisia Europeană României.

Simona Marcu, apropiată de Dragnea, este preşedintele CSM

Baltag spune, într-o scrisoare trimisă QMagazine, că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se întâlneşte frecvent cu miliardarul George Soros. Ei discută inclusiv despre Justiţia din România.

Gabriela Baltag vorbeşte în vena propagandei PSD-ALDE

George Soroş a fost numit de Liviu Dragnea “personaj malefic” şi a fost acuzat că ar sponsoriza protestele care contestă schimbările din domeniul judiciar. Gabriela Baltag:

Cine este în zilele acestea la capătul lucrurilor pline de neadevăr, rostite fără nici o rezervă? Care împânzesc majoritatea canalelor de comunicare, încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare.

Care îndrăzneşte să mai creadă că poate să stea la masă cu Marile Puteri. Aşa cum se întâmpla altădată, în vremurile pentru care termenul ‘democraţie’ nu era deloc consacrat!?

Interesantă afirmaţie. Logica practicată de Gabriela Baltag este cam următoarea. România putea sta ca partener egal la masă cu marile puteri când noţiunea de “democraţie” nu era deloc consacrată. Aşadar, democraţia e de vină că nu ar mai putea fi partener egal România!

Gabriela Baltag: Juncker şi Soros s-au văzut de cel puţin patru ori

Claude Junker şi George Soros se văd frecvent. În ultimii ani, s-au văzut de cel puţin patru ori. Ultima dată s-au văzut cu o lună şi jumătate în urmă, când unul din subiectele principale ale discuţiilor a fost justiţia din România”.

, susţine Gabriela Baltag.

Share