Liviu Dragnea se teme să meargă în SUA şi nu are viză

Share

Liviu Dragnea dorea să meargă în Statele Unite şi să participe la “Mic dejun cu rugăciune”, eveniment organizat de preşedintele Donald Trump.

Cei doi ar fi avut astfel ocazia să-şi lingă poate rănile, ambii hărţuiţi de procurorii cei răi ai statului poliţienesc. Dar se pare că ancheta asupra precedentei cine cu dar, de la inaugurarea lui Trump, la care a participat pe bani grei Dragnea, îl opreşte.

Nimeni şi nimic nu-i garantează liderului PSD că nu va fi reţinut de FBI. Cel puţin aşa se spune că ar fi fost avertizat via Israel preşedintele Camerei Deputaţilor. Conform legii americane, şefii de stat de la Casa Albă nu au voie să primească bani de la cetrăţeni sau entităţi străine.

Liviu Dragnea, tot mai încolţit. Cazul Broidy se împleteşte ciudat cu chinurile facerii Legii Bugetului de stat

Or, Liviu Dragnea exact asta a făcut, prin intermediul lui Elliot Broidy, care este puternic strâns cu uşa de ancheta americană. Pe de altă parte, Dragnea este înnebunit de conjunctura tot mai dificilă pentru el din ţară.

Negocierile pe buget sunt cruciale. Dacă nu reuşeşte să treacă Legea Bugetului, Guvernul Dăncilă este demis de drept. Se pare că şeful PSD nu va lăsa să se ajungă la vot în Parlament dacă nu e sigur că bugetul trece.

Share