home EVENIMENT Lista ruşinii: cine a girat “lucrările” marilor corupţi

Lista ruşinii: cine a girat “lucrările” marilor corupţi

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ministerul Justiţiei a publicat lista integrală a universitarilor care au girat pentru puşcăriaşii scriitori, la fiecare titlu scris în detenţie, ca să scape de puşcărie mai repede.

descarcă versiunea pdf a listei (conform HotNews)

Lista conţine şi numele editurilor la care puşcăriaşii au publicat aşa-zisele lucrări ştiinţifice. Pentru fiecare lucrare ştiinţifică scrisă în puşcărie, deţinutului, conform legii, i se reduce pedeapsa cu 30 de zile.

Pentru a obţine reducerea, deţinutul trebuie să prezinte comisiei din penitenciar o recomandare scrisă din partea unui profesor universitar sau a unui conferenţiar, “care atestă importanţa temei alese pentru domeniul ştiinţific respectiv“, a explicat ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Lista, afoanasată de şnapanii din ASE

Aşa cum fuseserăm informaţi de mai mult timp, în capul listei sunt afuzaleele universitare din Sfânta Sfintelor, Academia de Studii Economice.

Profesorul universitar doctor Dumitru Miron este în capul listei. Dumitru Miron este decanul Facultăţii de Relaţii Internaţionale de la ASE.

Dumitru Miron a girat pentru opt cărţi scrise de temutul intelectual Fahrenheit Voiculescu, omul la al cărui nume iau foc cărţile.

Ce naşte din Ciobotea Becali păstoreşte

Sub CEO-ul BOR, Daniel Ciobotea, preafericit-n timpul liber, când nu face afaceri cu lumânări, uleiuri şi candele sau poate candelabre, se formează monstrişori.

Unul este Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, care este profesor universitar doctor, măi, nene, bagă-ţi minţile-n cap! Altul e preaşpăguitul Teodosie al Tomisului, omul care, când atinge apa de Bobotează, aceasta probabil că se înnegreşte.

Al treilea este politologul Dan Pavel (de curând l-am văzut pe o televiziune, foarte arogant, spunând că ori e lăsat să vorbească, ori se duce să-şi scrie cărţile, el e desprins de “astea” cu politica, el e universitar, cercetător, om de ştiinţă).

Tustrei au girat pentru Gigi Becali. Să le fie ruşine. Gigi Becali, în nemernicia lui, câine turbat, explica de curând cum a făcut cinci cărţi în puşcărie:

Dacă eşti ajutat şi dacă legea permite să fii ajutat de îndrumător, de ce să nu fii ajutat ca să scapi de pedeapsă mai repede? Eu pot să fac o carte cu un profesor universitar, el o scrie, eu, fără să scriu nimic, sunt coautor şi îmi dă legea 30 de zile pentru că sunt coautor. Eu nu am darul scrisului şi îl chem pe coordonator la puşcărie şi îi povestesc. El scrie cartea şi eu câştig zilele.

Aşadar, rolul cel mai infam (care până acum nu ne era cunoscut) este cel al acestui cadru universitar care girează “lucrările” comise de aceşti nelegiuiţi.

Să luăm acum pe rând, din lista, marii corupţi şi să vedem cum şi cât de bine se împerechează ei cu (aparent respectabili) profesori universitari din cele mai felurite domenii.

Scandaloasă de presă: Ion Marin îl scarpină pe spate pe Dan Diaconescu

Lista ruşinii arată că Dan Diaconescu a scris, de când este în puşcărie, cinci cărţi. Girantul, omul care se pune chezaş pentru acest puşcăriaş, este jurnalistul Ion Marin, fost în staff-ul vechiului ziar Adevărul, de pe când acesta era o publicaţie de ultrastânga, în bună tradiţie a Scânteii dinainte de 1989.

Acum, Ion Marin este decanul Facultăţii de Jurnalism de la Hyperion… de aceea ne iese presa pe faţă ca un furuncul, că jurnaliştii sunt formaţi de asemenea şnapani.

Sub oblăduirea lui Ion Marin, Diaconescu a contribuit decisiv la clarificarea unor probleme majore în presa română. Lupul moralist al presei, căruia instanţa i-a interzis să practice presa timp de peste 10 ani, din martie anul trecut, după ce a otevizat România cu spor, se îndeletniceşte cu scrierea următoarelor titluri:

“Tehnici ştiinţifice de realizare a interviului modern”
“Talk-show-ul”
“Ştirea – Concept, evoluţie şi modalităţi ştiinţifice de realizare”
“Televiziunea – Menire socială, dezvoltare ştiinţifică şi comunitară”

Astea sunt de presar. Dar în lista mai este şi una în care răcneşte inginerul din Dan Diaconescu, năşită de prof. univ. dr. ing. Nicolae Toma de la Politehnică, care probabil că era asistent, atunci când Diaonescu era student:
“Mecanica ruperii materialelor compozite”

Cine a luat bani pentru un autor pe speze proprii? Editura Aius din Craiova. Ruşine, de cinci ori ruşine. Cât fac cinci ori trei, dom’ judecător? Răspuns corect, dom’ judecător: cinci luni de puşcărie mai puţin.

Cătălin Voicu, năşit de fostul procuror militar Dan Voinea

Ca să înţelegem mai bine de ce anume nu am aflat nici acum cine se face vinovat pentru morţii Revoluţiei Române, este destul să aflăm cine s-a pus chezaş, pe lista dezvăluită azi, pentru “lucrările” ştiinţifice comise de mistreţul Cătălin Voicu.

Ăla care stătea cu braţele după ceafa groasă, slăninoasă, în Parlament, de i se vedeau cercurile de sudoare de la subbraţ, când vota pentru suspendarea şefului statului. Mistreţul a fost girat de Dan Voinea să comită patru lucruri ştiinţifice:

“Securitatea naţională, concept constituţional şi legal” (vă daţi seama în ce pericol suntem, cât timp acest infractor scrie astfel de lucruri de impostură?)
“Examinarea doctrinei şi jurisprudenţei privind apărarea securităţii naţionale”
“Prevenirea actelor de terorism şi protecţia libertăţilor publice”
“Stările de criză în democraţie”

Pe bune acum: dacă un fost ginecolog, condamnat la puşcărie pentru că a omorât 10 femei făcându-le operaţii ilegale, s-ar apuca să scrie cărţi de specialitate despre ginecologie, cum vi s-ar părea? Plus că este mai mult decât evident, credem noi, cine a fost şeful ciracilor care au scris aceste tratate ştiinţifice: fostul procuror Dan Voinea. Oribil.

Există şi o lucrare care are directă legătură cu ultimele scâncete ale Sistemului Corupt, ce vin, aşa cum ştim – culmea!, de la fostul preşedinte Traian Băsescu, care a pus bazele actualului sistem judiciar:
“Respectarea dreptului omului în procesul penal”
Eliodor Tanislav, conferenţiar universitar la Universitatea din Craoiova, nu s-a ruşinat.

Treaba murdară a fost executată de Editura V.I.S. Point, Editura Asociaţia de Drept Umanitar şi Editura Sitech Craiova. Cât fac cinci ori trei, dom’ judecător? Răspuns corect, dom’ judecător: cinci luni de puşcărie mai puţin.

HotNews: “Marius Petcu, fost lider sindical al CNSLR-Fratia si al Federatiei Sanitas, l-a avut coordonator chiar pe fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, el insusi acuzat de plagiat in teza sa de doctor.”

Share