home EUROVISION, EVENIMENT Lista finaliştilor la Eurovision 2010 (Adevarul)

Lista finaliştilor la Eurovision 2010 (Adevarul)

Share

David Bryan este marea revelaţie a preselecţiei pentru Eurovision 2010, ce păcat că este englez! Conform regulamentului, interpreţii care nu au cetăţenie română nu pot participa în finala naţională.

Drept urmare, membrii juriului au oftat şi i-au propus compozitorului Gabriel Băruţă să schimbe artistul, pentru ca piesa “Come as one” ce a ieşit pe primul loc, să rămână în finală.

Cu acelaşi număr de puncte, în fruntea clasamentului s-a situat şi Paula Seling & Kamara cu “It’ s not to late”.

Pe locul trei în clasamentul întocmit de juriul de specialitate se află David Bryan cu “Searching for perfect emotions”, dar Vlad Creţu va trebui să decidă ce alt artist, de astă dată român, îi va interpreta piesa.

Pe locul patru a ieşit “Running out of time”, piesa celor de la Pasager, iar locul cinci a fost ocupat de Paula Seling şi Ovidiu Cernauteanu cu “Playing with fire”.

See you in Heaven Michael“, interpret de compozitorul Mircea Romcescu, a câştigat locul 6. Juriul i-a făcut însă o sugestie compozitorului, pentru a pune cu adevărat în valoare piesa, să i-o acorde lui Mihai Trăistariu.

Laura Petrescu şi Preda Mihai s-au situat pe locul 7, iar “Jack Pott”, cântat de Marias Mona, Rogoz Tudor, Sandru Ana Maria şi Crivaci Razvan, a câştigat locul 8. Catalin Josan, cu a “Around, around”, a cucerit locul 9. Poziţia 10 în clasament a fost ocupată de Alexandra Ungureanu cu piesa “Crazy”.

Love is war“, de Ecaterina Geru, Tina G, este pe locul 11, iar Dalma Kovacs, cu “I’m running”, ocupă poziţia 12. În privinţa cifrei 13, se pare că e mai mult cu noroc decât cu ghinion, asta deoarece pe această poziţie se situează “Save their lives”. Interpreţii sunt Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adrian Piper… citeste tot aici

citeste lista completa a finalistilor pe website-ul TVR

Share