home CORUPTIE, POLITICA Lia Olguța Vasilescu, despre plângerea penală: “La ce vor să mai dea foc?”

Lia Olguța Vasilescu, despre plângerea penală: “La ce vor să mai dea foc?”

Share

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a înscris în vena propagandei PSD şi a lansat acuzații dure la adresa PNL. Vasilescu a afirmat că plângerea penală contra lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă urmărește, ca în 2015, ”când au murit oameni”, dărâmarea unui Guvern legitim.

Olguţa Vasilescu, fană TelDrum. Str. Râului, crăpată înainte de recepţie

Lia Olguța Vasilescu: “Acest atac de un penibil absolut”

Cum să văd acest atac, de un penibil absolut, așa cum am avut și acuzația de terorism la adresa lui Sevil Shaidehh, pentru că nu e mare diferență. După amenințarea lui Iohannis de acum 3 zile la adresa premierului, care spunea să facă ce i se spune, acum servanții președintelui îi sperie cu cătușe pe adversarii politici.

, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Aluzie la o aşa-zisă conspiraţie din spatele tragediei din Clubul Colectiv

Întrebarea pe care mi-o pun, acum că plângerea penală este depusă, este la ce mai vor să dea foc? Ca să preia ostil guvernarea, să vină cu un nou Guvern zero, așa cum au venit cu Cioloș, după ce l-au forțat pe Victor Ponta să demisioneze.

, s-a întrebat retoric Lia Olguța Vasilescu. Aluzia tot mai clară, folosită ca argument, este că în 2015 Klaus Iohannis şi Opoziţia au pus foc în Clubul Colectiv, ca să folosească tragedia ca pretet pentru demisia Cabinetului Ponta.

Ministrul Muncii a făcut direct referire la tragedia din Clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015. În urma acesteia, au murit 65 de oameni. Susținerea demnitarului este că, după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Ponta, ”la scurt timp a trebuit să moară oameni”.

Share