home CORUPTIE, POLITICA Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: “Nu vom sta cu mâinile în sân”

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: “Nu vom sta cu mâinile în sân”

Share

Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Politicianul nu a exclus, așa cum a afirmat şi în trecut, o suspendare a şefului statului. El a spus că “PSD nu va sta cu mâinile în sân” şi că preşedintele Iohannis doreşte să preia “toată puterea din România”.

Liviu Dragnea ar fi nepotul unui agent sovietic, Marin Dragnea

Dragnea: Iohannis vrea să preia toată puterea în România

Ceea ce se întâmplă de o perioadă nu arată decât dorinţa nestăpânită, nestăvilită a lui Iohannis de a prelua toată puterea în România. Este un om care doreşte toată puterea în România. Care vrea ca toate instituţiile statului să-i fie aservite.

tToate instituţiile statului să execute ordinele lui, care n-au nici o legătură nici cu atribuţiile constituţionale, nici cu legile în vigoare. Aşa cum am spus luni, ameninţările pe care le-a adresat doamnei prim-ministru Dăncilă au fost de tip mafiot.

S-a dovedit, în ciuda criticilor propagandei, că este adevărat. Exact aşa fac mafioţii. În sensul în care “dacă nu faci ceea ce ţi se spune, o să acţionăm împotriva ta”. Şi şi-a pus această unealtă jalnică, Ludovic Orban, să facă această plângere penală.

, a declarat liderul PSD la o emisiune televizată.

Share