home EVENIMENT Legatura dintre Elena Burlan si SOV

Legatura dintre Elena Burlan si SOV

Share

Asociații lui Vlad Soare, fost președinte Gelsor, au o firmă în casa judecătoarei Burlan (Kamikaze)

Elena Burlan, judecătoarea care a decis că dosarul lui SOV este judecat prea repede, deci ca magistratul Camelia Bogdan să nu se mai ocupe de caz, are legături cu Sorin Ovidiu Vîntu.

Sora lui Marcel Pușcaș, firmă în casa judecătoarei Burlan

Conform declarațiilor de avere ale judecătoarei Burlan, dar și Monitorului Oficial, judecătoarea Tribunalului București Elena Burlan domiciliază în București, strada Drobeta, numărul 15, apartamentul 5.

Tot conform Monitorului Oficial, la aceeași adresă s-a mutat, pe 10 octombrie 2010, firma Sieben Management SRL. La 10 octombrie 2010, cînd Sieben Management SRL s-a mutat acasă la magistratul Burlan, decizia din partea firmei a fost luată de asociatul unic Stanca Ioana Marușca.

Pușcaș și sora lui fac afaceri împreună

De la acest nume începe povestea cu adevărat interesantă. Stanca Ioana Marușca este sora mult mai puțin cunoscută a lui Marcel Pușcaș, fostul fotbalist și actualul om de afaceri.

De altfel, Marușca și Pușcaș au fost asociați într-o altă firmă, din care au ieșit amîndoi, Sieben Consulting SRL (cu sediu acasă la Pușcaș, pe Calea Victoriei). Așadar, legăturile dintre Marușca și Pușcaș nu sînt numai de rudenie, ci și de afaceri.

Pușcaș, asociat cu Vladimir Soare, partenerul lui SOV

Separat de afacerile cu sora lui, Marcel Pușcaș a făcut afaceri și cu un personaj pe nume Vladimir Soare. Pușcaș și Soare au fost acționari într-o firmă care se numea Sport Show Media SRL.

foto: Cotidianul
fotoinfo: (10 mai 2006) “Parlamentarii voteazã astãzi componenþa comisiei de supraveghere a fondurilor private de pensii. Unul dintre cei propusi pentru sefia comisiei este Vlad Soare, omul care a condus grupul Gelsor pânã la prãbusirea FNI. Potrivit cotidianului „Gândul”, Soare a fost propus chiar de Sorin Ovidiu Vântu, cu ajutorul sindicalistului Liviu Luca. Fostul sef de la Gelsor si apoi al Bancorex sustine cã acum nu mai are nici o legãturã cu Vântu”

Vladimir Soare, născut la 29 mai 1951, este același personaj care, în anii 2000, era președinte al Gelsor, societatea deținută de Sorin Ovidiu Vîntu. Mai mult, în 2001, conform Monitorului Oficial, Soare și Vîntu erau asociați la Institutul de Economie și Afaceri SA București.

sursa: Revista Kamikaze

Share