home EVENIMENT Kovesi: Nu este adevărat că-mi vopsesc părul cu sânge de corupt

Kovesi: Nu este adevărat că-mi vopsesc părul cu sânge de corupt

Share

Kovesi Nu este adevărat că-mi vopsesc părul cu sânge de corupt

Laura Codruţa Kovesi spune că nu este adevărat faptul că se vopseşte pe păr cu sânge de corupt, rezultă dintr-un interviu acordat de procurorul-şef DNA pentru Revista Elle.

Nu am nici trei capete, nici cinci mâini, nici puteri supranaturale, n-am o baghetă magică. Sunt un om ca oricare alt om, o femeie ca orice altă femeie de vârsta mea.

, spune Kovesi. Interviul dat pentru Elle de Codruţa Kovesi, supranumită Luluţa, este redat parţial de B1.ro. Două întrebări plate, două răspunsuri la fel.

Noi am fi întrebat-o şi: Ca să clarificaţi zvonurile care circulă de multă vreme pe Internet: cum comentaţi faptul că, se spune, aţi fi avut o relaţie amoroasă cu Florian Coldea?

În rest, e o plăcere să ne distrăm cu câteva dintre aşa-zisele amănuntele biografice care circulă pe Internet despre Luluţa.

Aşa-zis citat:

M-am întâlnit zilele trecute cu Șova. M-a întrebat dacă e urmărit. Nu i-am spus decât că băieții îi zic Suleyman.

Să o lăsăm acum pe Luluţa însăşi să ne spună, conform Elle:

Știu că sunt multe glume care circulă în spațiul public despre mine. Există un website care tot timpul face glume și care a scris despre mine că eu nu beau cafea dimineața, ci lacrimi de corupt, că nu mă vopsesc pe păr cu vopsea, ci cu sânge de corupt, că vineva a vrut să îmi ofere un mărțișor de 1 martie și eu nu am vrut să îl primesc că nu avea chitanță și l-am arestat.

Share