Armaghedonul Oligarhilor 6. Afacerea Kondiakov – GRU

Share

Armaghedonul Oligarhilor 6. Afacerea Kondiakov - GRU

Tot scandalul din ultima vreme din jurul numelui lui Kondiakov a fost deliberat împins pe o direcţie cât mai îndepărtată de misiunea reală a fostului ofiţer GRU.

Kondiakov nu a venit la Bucureşti împreună cu Mihalkov, cum ar veni pe rezon cultural, sau pentru a participa la Conventul Masonic.

Generalul Kondiakov a venit să ia pulsul colegilor săi ofiţeri. Cea mai importantă întâlnire a cadrului GRU, nemenţionată de Preşedinte, s-a petrecut într-un restaurant din Bucureşti, sub ochii echipelor de filaj ale serviciilor româneşti.

Kondiakov s-a întâlnit cu prietenul său bun, generalul de corp de armată Gheorghe Carp. Generalul Carp a sesizat prezenţa echipelor de filaj şi i-a comunicat rusului poziţionarea acestora. Discuţia dintre cei doi a însemnat lansarea unui semnal către autorităţile române.

Tăriceanu (n.n.: la momentul apariţiei documentului, Tăriceanu era premier) urmăreşte să ajungă la Moscova cu orice preţ, iar Moscova îi arată care este preţul pe care trebuie să îl plătească Statul Român.

Moscova cere practic imunitate pentru oamenii săi din sistem, pentru cadrele pe care s-a sprijinit de-a lungul anilor.

Kondiakov Alexandr Vladimirovici s-a născut la 15 octombrie 1948 la Moscova. A terminat institutul poligrafic, facultatea de redactare şi activitate editorială. A ocupat funcţii de conducere în agenţia TASS, la Academia de ştiinţe a URSS, în Comitetul organizaţiilor de tineret a URSS.

A fost unul dintre fondatorii mişcării „Viitorii lideri ai Noului Mileniu”, membru al Forumului mondial al luptei împotriva crimei organizate şi a terorismului, academician RAEN, membru al asociaţiilor europene şi internaţionale a consultanţilor politici.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 7. NOVOCOM

Share