Klaus Iohannis: PSD şi acoliţii lor fac totul ca să eşuăm!

Share

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD şi acoliţii săi sunt cei care fac tot posibilul ca efortul de reconstrucţie al întregii naţiuni să eşueze.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Unica prioritate a PSD-iştilor, chiar şi într-o criză umanitară, rămâne doar aceasta, spune şeful statului: legi cu dedicaţie pentru baronii lor.

”PSD şi acoliţii săi sunt cei care fac tot posibilul ca efortul de reconstrucţie al întregii naţiuni să eşueze. Confruntată cu o ameninţare fără precedent România, la fel ca toate celelalte state ale lumii, a trebuit să ia măsuri drastice pentru a-i proteja pe oameni şi pentru a preveni răspândirea coronavirusului”, a afirmat preşedintele.

”Criza pe care o traversăm pune la încercare rezistenţa, solidaritatea şi tăria de caracter a societăţii noastre şi a reprezentaţilor săi politici. Acum se departajează cei responsabili şi curajoşi de cei iresponsabili, de profitorii şi populiştii care fac doar promisiuni mincinoase. În aceste zile, îi vedem foarte clar şi pe unii şi pe ceilalţi.

Sunt, pe de-o parte, românii care respectă restricţiile, salvând vieţi, sunt specialiştii care lucrează neîntrerupt pentru a stopa pandemia şi sunt guvernanţii care au luat măsuri corect şi care acum pregătesc un program mai amplu de relansare a economiei româneşti.

Această parte a societăţii este cea orientată spre depăşirea crizei, spre resetarea şi dezvoltarea României. Pe de cealaltă parte, însă, îi vedem pe cei  pe care îi ştim prea bine de ani de zile; oamenii trecutului, care vor să se întoarcă la corupţie, proastă guvernare şi ineficienţă”, a declarat Iohannis.

Share