home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Antena 3 delirează: Hotărîrea CEDO privind Kovesi e un rahat în ploaie!

Antena 3 delirează: Hotărîrea CEDO privind Kovesi e un rahat în ploaie!

Share

Răzvan Savaliuc, invitat permanent al postului Antena 3, a publicat un violent editorial la adresa judecătorilor CEDO, pe luju.ro, publicaţie pe care o patronează.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Savaliuc lansează numeroase teorii conspiraţioniste şi îi cataloghează drept proşti pe susţinătorii Laurei Codruţa Kovesi.

Iată principalele idei lansate de Savaliuc pe luju.ro:

Hotărârea CEDO nu e decât o mizerie globalistă
În România, Planul Minerva a avut totuşi cea mai mare rata de succes, pentru că numai la romani prostimea şi-a renegat elitele, şi le-a vrut în puşcărie
Hotărârea CEDO e un monument de prostie
Hotărârea CEDO e numai bună să te ştergi la fund cu ea, fără niciun impact intern
Hotărârea CEDO e un rahat în ploaie

Luju.ro este publicaţie eligibilă pentru a încasa bani publici ca urmare a OUG de „sprijinire a presei pentru informarea corectă a cetăţenilor”. Cel mai probabil, luju.ro va primi 30.000 de euro din bani publici. Fragmente din textul lui Savaliuc pe larg:

„Hotărârea CEDO privitoare la revocarea lui Kovesi din funcţia de şefa a DNA – pe motiv că i s-ar fi încălcat dreptul la un proces echitabil – nu e decât o mizerie globalistă menită să cosmetizeze imaginea foarte sifonata a Laurei Kovesi, pusă şefa a Parchetului European (încă nefuncţional) în urma înţelegerilor dintre marile puteri din UE, Germania şi Franţa, peste voinţa altor state. De aceea a fost ‘judecata’ în mai puţin de un an, deşi orice roman aşteaptă în medie peste 7 ani să i se dea o soluţie la Strasbourg.

Este inutil să mai spun că mare parte din judecătorii CEDO provind din aceeaşi famiglie globalista, fiind ‘trainuiti’ de ONG-urile sinistrului miliardar George Soros, condamnat penal în Franţa pentru fraude financiare.

În România, Planul Minerva a avut totuşi cea mai mare rata de succes, pentru că numai la romani prostimea şi-a renegat elitele, şi le-a vrut în puşcărie, aşa cum romanii au mai făcut-o în anii ’40 când comuniştii (negina satelor şi oraşelor) au distrus toată clasa intelectualilor, din ură de clasă ce le-a fost abil indusă.

De ce hotărârea CEDO e un monument de prostie? Simplu:

– KOVESI A FOST NUMITĂ ÎN FUNCŢIE POLITIC, pusă şefa la DNA de preşedintele Klaus Iohannis, la propunea ministrului Justiţiei;

– Kovesi nu a avut contract de muncă pe mandatul de la DNĂ, putând fi revocata din funcţie oricând de politic, pe aceeaşi procedură: de către Preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei (la fel se întâmplă în SUA, În Germania etc);

– ca atare nu era nevoie să spună ea vreun cuvânt, căci nu i s-a reziliat un contract de muncă, ca să poată să conteste concedierea în instanţă, ci a fost dată afară pentru rezultate dezastruoase indiscutabile, dintr-o funcţie numită POLITIC;

Cum spuneam, hotărârea CEDO e numai bună să te ştergi la fund cu ea, fără niciun impact intern, căci nimeni nu o mai iubeşte pe Kovesi, nici măcar PNL-istii care nu au fost de acord cu ea de la bun început, ca să se pună vreodată problema readucerii ei înapoi. Kovesi nu va mai ajunge niciodată şefa la DNĂ, unde a fost o calamitate şi orice ministru de Justiţie responsabil trebuia să o zboare demult, mai ales după ce într-un singur rechizitoriu semnat de ea personal s-au înregistrat peste 40 de achitări pe lipsa de probe, pronunţate de fostă şefă a ICCJ Livia Stanciu, care azi e judecătoare CCR prin mila lui Iohannis.

Kovesi a lăsat în urmă un DNA cu peste 1000 de achitări, destine distruse, abuzuri peste abuzuri, “opera” care ar fi trebuit să se finalizeze cu aruncarea în puşcarii a zeci de procurori gen Onea şi Portocala. Să ne amintim că mai bine de jumătate din judecătorii şi procurorii României aveau dosare penale la DNA şi erau ţinuţi sub o adevărată teroare. Să ne amintim că aceeaşi Kovesi a semnat în 2009 un contract trilateral de colaborare între PICCJ – SRI – Înalta Curte, prin care instanţă supremă şi-a vândut independenta. Şi unul între PICCJ – SRI, declarat în totalitate ilegal de CCR. Nici nu mai dezvolt… e inutil.

Sunt revoltat că hotărârea dată la comanda de CEDO – Curte în care romanii nu mai cred demult – e folosită în bătălia politică de Klaus Iohannis într-un mod asemănător cu diversiunea rostită de el de curând cu vânzarea Ardealului la unguri, gest pe care el însuşi îl califica în 2014 drept un ‘cretinism’.

Să fim clari: hotărârea CEDO e un rahat în ploaie. Nu va avea niciun efect intern, pentru că Zeiţa nu se va mai întoarce neam la DNĂ, acum că are 30.000 euro pe lună la Bruxelles. Şi misiuni bine trasate de protectorii ei.

Dar hotărârea CEDO este folosită de PNL şi Klaus Iohannis împotriva Curţii Constituţionale, pentru a discredita ultima redută judiciară care nu a fost cotropita prin protocoalele cu serviciile de informaţii.

Operaţiunii de discreditare a CCR i s-au raliat în mod natural toate elementele anti-nationale sorosiste, infiltrate în ONG-urile finanţate din afară, precum şi cele din unele instituţii ori din presă de propagandă care lucrează pe asociaţii şi trăieşte, chipurile, din “donaţii” (în fapt plătită din străinătate). Cumva era de aşteptat ca elementele sorosiste din România să urle din rărunchi că CCR e vinovatul de serviciu, căci ele din asta au trăit cu bani din afară ani în şir, inclusiv cu bani europeni alocaţi pe programele de fonduri pe lupta anti-coruptie (o adevărată afacere de miliarde de euro).

(…) Propaganda nenorocită plătită din bani externi a sărit să prostească lumea că judecătorii CCR trebuie să-şi dea demisia şi că Tudorel Toader trebuie destituit din funcţia de membru al Comisiei de la Veneţia. Şi prostimea – de care nu ducem lipsa – da ochii peste cap pe reţelele de socializare că vaiiii, ce mare nedreptate!

Alo! Prostimea! Se aude? Ia uitaţi-vă în facsimilul de mai sus, cine scrie acolo că a dat-o afară pe Kovesi de la DNA? Klaus Iohannis? Deci am lămurit-o pe deplin!”.

Share