Traistariu a refuzat ambele piese (Anchetatorul Monden)

Share

Mihai Traistariu a declarat astazi pentru Anchetatorulmonden ca, dupa ce a inregistrat cele doua piese, apartinandu-i lui Gabriel Baruta si Mircea Romcescu, a decis sa nu participe cu nici una dintre acestea, pentru ca nu se potrivesc vocii sale.
Traistariu a mai spus ca melodia dedicata lui Michael Jackson probabil va fi interpretata in finala de Nicola. Traistariu va canta o noua piesa cu grupul Biondo, care nu s-a desfiintat.

Mihai Traistariu: Am terminat astazi de inregistrat si cea de-a doua melodie, tributul adus lui Michael Jackson, dupa ce ieri am intregistrat “Come as one”, aflata pe locul intai. Le-am ascultat, le-am rasascultat, am vorbit si cu compozitorul prin telefon si m-am decis sa nu particip.

Anchetatorul Monden: Am banuit.
Mihai Traistariu:
Amandoua sunt piese frumoase si au ceva care ar trebui pentru a aduce voturi. Mie nu mi-e frica pentru [finala din] Romania, pentru ca s-a vorbit foarte mult in ultima perioada despre mine la Eurovision si probabil as fi plecat favorit din start si as fi castigat usor, dar mi-e teama de [ce se intampla] acolo, nu de [ce se intampla] aici… citeste tot aici

Share