home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Inscenarea mortii lui SOV e in faza repetitiilor cu costume (Trombon)

Inscenarea mortii lui SOV e in faza repetitiilor cu costume (Trombon)

Share
Potrivit purtatorului de cuvant al lui Sorin Ovidiu Vantu, inscenarea mortii magnatului este in faza ultimelor repetitii, aseara desfasurandu-se prima repetitie cu costume, in incinta vilei din Primaverii.

foto: 301
fotoinfo: Sorin Vantu, vesel in timpul repetitiilor
Planul inscenarii prevede o declaratie scurta, la primele ore ale diminetii, urmata de o serie de emisiuni televizate si talk-showuri maraton pe parcursul intregii zile, timp in care SOV va fi intr-un avion cu directia Seychelles.
Implicat in proiect, Mihai Tatulici sustine ca rar i-a fost dat sa lucreze dupa un scenariu mai bun: “Imi aminteste de Revolutie. Calitatea scenariului este comparabila, insa au fost adaugate elemente noi, in ton cu noile atitudini si tehnologii, pentru ca nu trebuie sa uitam ca publicul tinta e altul”.
Prezenti in platou, reporterii Trombon au asistat aseara la prima repetitie cu costume, remarcand calitatea inalta a actului regizoral. Din primul rand al salii improvizate, Sergiu Nicolaescu dadea indicatii, ajutand-o pe coregrafa Elena Udrea: “Ridici bratul mai sus. Mihai, acum trist, inghiti o data in sec, te uiti pe deasupra ochelarilor in camera, oftezi si…. Doamnelor si domnilor…. buuuun !! Tine expresia…. mai mult… asta a fost. Revenim la text. Scena scoaterii din spital.”… citeste tot aici
Share